Škandál: Daniel Lipšic kašle na vládne nariadenia o respirátore. U holiča sedel „na ostro“!
22 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

O tom, že si mnohí politici robia z vládnych nariadení trhací kalendár sme si už zvykli, ale že to spraví aj nový špeciálny prokurátor? O tom, ako sa zachoval Daniel Lipšic u holiča priniesol informáciu na sociálnej sieti Press-Denník.


Facebookovký profil Press-Denník priniesol dôkaz o tom, že špeciálny prokurátor Daniel Lipšic vodu káže a víno pije. U holiča bol nachytaný ako sedí „v poradí“ na stoličke bez prekrytia horných dýchacích ciest. Na fotografii je vidieť, že v ruke síce respirátor drží, no ten mal mať na svojej usmiatej tvári.
Kováčiková odstúpila z funkcie, ako sa k svojmu „prešľapu“ zachová Lipšic?

„Poprosime vás o zdieľanie! Vodu kážu a víno pijú?! Hovoria o tom, že je nevyhnutné dodržiavať epidemiologické opatrenia, vrátane nosenia respirátora, no niektorí sami nejdú príkladom. Lipšic nachytaný na hruškách! S úsmevom na tvári kašle na vládne nariadenia Ďakujeme za každé zdieľanie!“ píše sa v statuse.

&id=100627455436888

Lipšicove ignorovanie vládnych nariadení pripomína dnes už bývalú zastupujúcu šéfku generálneho prokurátora Vieru Kováčikovú, ktorá bola koncom minuloročného októbra pozitívne testovaná na koronavírus, napriek tomu išla na chvíľu do práce. Po tlaku okolia napokon vo funkcii dobrovoľne skončila. Ako na svoj prešľap zareaguje špeciálny prokurátor Lipšic či priamo generálny prokurátor Žilinka?

Pán Lipšic, môžete konať a dokázať, že platí „padni komu padni“, vyzýva Belousovová
Predražené nákupy ochranných pomôcok samosprávami od štátu si všimla aj bývalá šéfka SNS Anna Belousovová, ktorá to nazvala v statuse na sociálnej sieti mega škandálom. Čítať ďalej
06 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik