Rodina ním pohŕda! Princ Harry sa dočkal mrazivého privítania
22 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Keď sa skončil pohreb princa Philipa, bratia William a Harry opúšťali kaplnku svätého Juraja vo Windsore spoločne a rozprávali sa. Žeby sa skutočne nad rakvou starého otca zmierili? Podľa zdrojov z paláca išlo skôr len o svetlý záblesk na inak temnom pozadí zničeného vzťahu, píše portál Expres.

Princ Harry sa doma dočkal mimoriadne mrazivého privítania a príbuzní k nemu cítia po rozhovore s Oprah odpor. Dostal sa s nimi do styku len pred obradom a po ňom. A idylické konštatovanie to vraj nebolo.

"Od mnohých príbuzných pocítil veľmi veľký chlad. Je iróniou, že jediný, kto mu prejavil súcit, je princ Andrew. Od Sarah Fergusonovej a teraz dokonca aj z prvej ruky vie, aké to je byť outsiderom, čo Harry rozhodne je," povedal zdroj blízky kráľovskej rodine pre Mail on Sunday

Princ Andrew odstúpil z verejného života po tom, čo sa stal jedným z aktérov pedofilného škandálu okolo svojho kamaráta, finančníka Jeffreyho Epsteina.

"Čo sa týka ostatných, tí cítia hlbokú potrebu chrániť kráľovnú a zároveň zlosť voči Harrymu. Po tom, čo s Meghan povedali u Oprah, s ním nikto nemá príliš súcit," uviedol zdroj. Vyhlásil tiež, že zaradenie bratranca Petera Phillipsa do smútočného sprievodu medzi oboch bratov bolo výslovným želaním princa Williama, ktorý vedľa neho nechcel sedieť.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/04/16/zoznam-30-vyvolenych-len-tito-smutiaci-smu-na-pohreb-princa-philipa-%e2%80%a0-99/