Iza Bela: Táto diletantská vláda má k odbornosti tak ďaleko, ako je z mesiaca na Mars
22 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Súčasná koalícia sľubovala zmenu. Zrejme aj prišla, ale k horšiemu, a preto jej už teraz viac ako 80 percent ľudí nedôveruje. Kritiku si vláda vyslúžila aj od ženy, ktorá píše na facebookovom profile Iza Bela.


Slováci po voľbách očakávali zmenu, lenže tá zatiaľ neprišla. Naopak, u nás sa žije aj napriek pandémii koronvírusu podstatne horšie ako to ktokoľvek očakával. Veľa podnikateľov a živnostníkov krachuje. Ľudia sú bez práce a náš dlh sa vyšplhal do rekordnej výšky. Aj toto všetko kritizuje Iza Bela v statuse na sociálnej sieti.
Poslanci koalície si pri schválení dlhu v parlamente ako debil zatlieskajú

„Tu je výsledok tak ospevovanej zmeny, čo tieto štyri vládne koaličné strany ospevovali pred voľbami 29. 2. 2020. Toto je tá vaša očakávaná zmena, voliči týchto strán? Hanbite sa s nimi, s touto vašou vládou, ktorú ste tak ospevovali a nedali na nich dopustiť. Tuto máte výsledok,“ píše Iza Bela.

Dodáva, že nielen oni, ale aj ich deti budú niekoľko rokov splácať obrovský dlh, ktorý „tu ostane po tejto diletantskej neschopnej vláde, ktorá k odbornosti má tak ďaleko ako z mesiaca na Mars“. Slovensko má naozaj najväčší dlh v histórii samostatnosti.



„Také niečo by si v inom štáte nemohli dovoliť urobiť, takú obrovskú sekeru. Občania by ich hneď hnali zo svojho územia. Len my sme taký zvláštny národ, že pripúšťame nenormálne za normálne a z normálneho sa určitá časť obyvateľstva smeje a poslanci vládnej koalície si ešte pri schválení dlhu v parlamente ako debil zatlieskajú. Ako keby vyhrali Lotto,“ hnevá sa Iza Bela.

Na záver dodáva: „Pozrieme na nich po hlasovaní, čo za sprostosť urobili. A oni sa ešte tvária ako nejakí záchrancovia nášho národa, lebo oni tomu rozumejú.“