Šokujúce slová Babiša krátko po výbuchu v muničáku vo Vrběticiach. TOTO vás dostane (VIDEO)
21 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Prípad výbuchu v muničnom sklade pri moravskej obci Vrbětice vyvoláva stále veľa otáznikov. Českí vyšetrovatelia a tajná služba to v uplynulých dňoch hodili na dvoch ruských agentov. O tom, že to nemuselo byť celkom tak, hovorí vo videu na svojom facebookovom profile Slovenka Iza Bela.


Škandál, aký česká strana nezažila už poriadne dávno, má nielen medzinárodný rozsah, ale zrejme zasiahne i Slovensko. Aj naši vládni predstavitelia sa totiž pohrávajú s myšlienkou, že po vzore susedného Česka vyhostíme od ruských diplomatov. Vraj len tak, zo solidarity. Nehľadiac pri tom na ďalšie dôsledky vrátane nedoriešenej situácie s vakcínou Sputnik.



Slovenska Iza Bela v statuse ponúka video, v ktorom si môžu aj Slováci porovnať vyjadrenia z roku 2014. Andrej Babiš bol vtedy ministrom financií. Teraz je Babiš premiérom a hovorí trochu inak. „Pozorne počúvajte a sledujte toto video, kto pred výbuchom navštívil sklad vo Vrběticích v Českej republike. Toto video je zo dňa 7. 12. 2014 v nedeľnej politickej diskusii,“ vysvetľuje v závere statusu Iza Bela.

Blaha: Vojská NATO sa rútia k Rusku a zrazu sa rieši výbuch spred siedmich rokov v ČR
Česko dnes žije vyhostením 18 ruských diplomatov. Spája ich s výbuchom v muničných skladoch na Morave. Brániť Rusov sa v statuse na sociálnej sieti rozhodol aj poslanec Smeru Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
18 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik ml