Šeliga sa opäť odrhol od reťaze. Poslal Fica a Pellegriniho dať sa verejne zaočkovať
21 | 04 | 2021 I Imrich Kovačič

Šeliga vyzval opozičných lídrov Smeru a Hlasu, aby sa nechali verejne zaočkovať proti Covidu-19, povedal to dnes na tlačovom brífingu.


Podpredseda NR SR Juraj Šeliga dnes vyhlásil, že koaličná strana Za ľudí nepodporí program mimoriadnej schôdze parlamentu, ktorú iniciovali strany Smer SD a Hlas SD. Vníma to ako snahu Smeru vytĺkať politický kapitál. Odmietol zároveň možnosť, že takto strana reaguje na hromadiace sa problémy v štáte, o ktorých nechce diskutovať. "Naopak chceme diskutovať. Je dôležité pomenovať chyby a rovnako je dôležité aj prijať zodpovednosť," vyhlásil Šeliga. "Táto diskusia tu prebieha už x mesiacov a bude prebiehať aj ďalej."

Zároveň pri tejto príležitosti vyzval osobne Roberta Fica a Petra Pellegriniho, aby sa dali verejne zaočkovať. Podľa neho toto je teraz "presne to, čo najviac pomôže".

V diskusii na portáli Zoznam sa objavili okamžite búrlivé komentáre, ktoré Šeligu častovali prívlastkami "súdruh", "mládenec, ktorý ešte nikdy nepracoval", krikľúň či "Soros-amícka gebuľa".

"Tárať, trepať, rozprávať hlúposti, to sú jeho priority za 5 300€," píše jeden z diskutujúcich. Ďalší si myslí, že Šeliga sa správa takto len preto, lebo je zaočkovaný.

Džejna o Naďovi: Od škôlky je malý udavač, žalobaba a nikdy nedokázal vystreliť ani z gumipušky
Zo správania ministra obrany Jaroslava Naďa je jasné, že je veľkým podporovateľom všetkého proamerického a kritikom toho, čo sa týka Ruska. Džejna Kopecká mu však vo svojom statuse vysvetlila, čo si ňom a o jeho krokoch myslí. Čítať ďalej
19 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik