„Pôjdu dole rad radom,“ odkazuje všetkým nepoctivým prokurátor, sudca aj náčelník Matovič
21 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Najväčším bojovníkom proti tým, ktorí rozkrádajú náš spoločný majetok, je určite Igor Matovič. Žiaľ, on sám sa akoby pasoval do úlohy prokurátora aj sudcu. A občas, ako bojovník bez zraku, tne hlava nehlava.


Ešte ako opozičný poslanec Igor Matovič veľa dôvodov na radosť pri zatýkaní „zlodejov“ nemal. Po jeho nástupe do funkcie predsedu vlády sa to zmenilo. Ako on sám tvrdí, je to tým, že polícia má rozviazané ruky. Na sociálnej sieti sa najnovšie pochválil, že za rok dostal do basy desiatky takých, ktorí sa obohacovali na úkor štátu. Ba ako správy „náčelník“ si zaspomínal aj na svoj prvý skalp – Kajetána Kičuru.



„Za rok ich skončili v base desiatky. Niečo, o čom sme si mohli roky dovoliť len snívať. Dnes pre mnohých ľudí len nepodstatná maličkosť. Ďakujem, že nie ste ovce, ktorým stačí len správne od správnych ľudí v správnych médiách naservírovať, čo si majú myslieť,“ píše expremiér v statuse. Prirodzene, nevyhol sa ani nostalgii.



„Môj prvý skalp Kajetán. V sobotu 21. 3. nás vymenovala prezidentka. Celú nedeľu 22. 3. som strávil na Štátnych hmotných rezervách a istý pán Kajetán sa ma snažil opiť rožkom. A tak som ho na záver návštevy dal dole z funkcie. A teraz čítam, že na Ficovho a Pelleho osobného priateľa Kajetána nedoľahol len môj hnev, ale aj ruka zákona. Kradli ako po nebohom. Pôjdu dole rad radom,“ varuje všetkých nepoctivých sudca, prokurátor aj náčelník v jednej osobe Igor Matovič.

Psychiater: V prípade Matoviča by sa odborníci veľmi ťažko zhodli na počte diagnóz
Igor Matovič sa stal kontroverzným v podstate odvtedy, ako sa dostal do povedomia verejnosti. Jeho „vyčíňania“ ako opozičného politika neprestali, ani keď je vo vlád a bol dokonca aj premiérom. Mnohí ho za to posielajú k... Čítať ďalej
18 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik