Markíza brojí už aj proti acylpyrínu! MUDr. Lipták to nazýva škodlivými názormi
21 | 04 | 2021 I Petra Demková

Markíza opäť šíri dezinformácie. MUDr. Peter Lipták ironicky nazýva známu súkromnú televíziu „doktorom Markízou“. Z odborných stanovísk, ktoré v tejto televízii prezentujú v hlavnom spravodajstve, sa smeje. „Acylpyrín poznáme a používame už viac ako 100 rokov!“ pripomína.


„Doktor Markíza znovu prezentuje škodlivé názory. Užiť acylpyrín je to základné, čo môže človek na svoju ochranu urobiť, aj ak mu hrozí trombóza, napríklad po očkovaní. Tak isto je to liek prvej voľby, keď máme teplotu alebo nejaké bolesti. Poznáme a používame ho viac ako 100 rokov a každý má s ním svoje vlastné bohaté skúsenosti a tými by sa mal riadiť,“ napísal na svoj Facebook známy lekár.

TV Markíza pripravila článok: „Tvorbe krvných zrazenín po očkovaní acylpyrínom nezabránite! Lekári tvrdia, aby ste to neskúšali.“ V článku aj reportáži varujú, že pri použití acylpyrínu hrozí človeku vykrvácanie.

Igor Bukovský: Kovid-byro má oveľa temnejšie zákutia mysle a zlovestnejšie úmysly, než sme dokázali odhadnúť
„Informáciu sprostredkovanú médiám a verejnosti najskôr skomolia, potom akože opravia, ale v skutočnosti na svojej stránke nechajú chybnú verziu. Nepatrí nám za to všetko, čo v tejto krajine znášame, aby tie texty pre nás zostavovali gramotní... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Robert Bačinský