„Voliči môžu mať názor aký chcú,“ odpovedal Naď na otázku o "možných zmenách vo vedení OĽaNO"
20 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

V hnutí OĽaNO si idú jeho poslanci a ministri svojím smerom. To, že jeho preferencie klesajú, že jeho líder patrí medzi najneobľúbenejších im je zrejme úplne jedno. Potvrdili to aj slová Jaroslava Naďa, ktoré v statuse zverejnil Tomáš Senko.


Igor Matovič sa s 84 % dostal na samotný vrchol najnedôveryhodnejších politikov. Padá ale aj samotné hnutie, ktoré sa pri prieskume volebných preferencií dostalo prvýkrát pod dvojcifernú hranicu. A ako na to reagujú tí, ktorí sú vo vedení hnutia, ministri a poslanci Národnej rady? Za všetkých to jasne povedal Jaroslav Naď.

Tomáš Senko zverejnil na sociálnej sieti otázku a odpoveď, ktoré odzneli v diskusnej relácii TV Markíza Na telo, v ktorej sa jej moderátor Michal Kovačic jasne spýtal ministra obrany. Jeho odpoveď je šokujúca, no zároveň vypovedá, aký pohľad majú na svojich voličov, ktorí ich v minuloročných voľbách vyniesli na piedestál slávy a do parlamentu, v hnutí OĽaNO.

„Na telo, Kovačic: pán Naď, myslite že by mala nastať zmena vo vedení OĽaNO, nakoľko ľudia a voliči nedôverujú ani jednému predsedovi.
Naď: voliči môžu mat názor aký chcú.“ Píše v kratučkom statuse Senko a na záver dodáva: „Nádhera. To je tupec.“



Zábava na úkor ministra Naďa. Putin: Ten pán je smiešny. Daj mu Boh rozumu (VIDEO)
Situácia na východe Ukrajiny je vážna a svet sa na pohyby vojsk z oboch strán ukrajinskej hranice díva s obavami. Napriek tomu sa na facebookovom profile Jaja Frasier objavilo video, ktoré sa na túto vec pozerá aj trochu s humorom. Čítať ďalej
14 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik