Predavačka po otvorení šokovala zákazníkov: „Čo to tu je? Čo rozdávame zadarmo?“
20 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

V pondelok sa po takmer štyroch mesiacoch otvorili aj malé obchody a predavači sa vraj tešili na zákazníkov. Nie však jedna, o ktorej sa na facebookovom profile Nekŕmte nás odpadom zmienila žena, ktorá v jej obchode z jej správania nevychádzala z údivu.


Na otváranie prevádzok v malých obchodoch sa tešili nielen ich majitelia, ale aj predavačky, ktorým hrozilo prepúšťanie. Teda aspoň väčšina mala z otvorenia a kupujúcich radosť. Jedna z predavačiek, o ktorej píše zákazníčka na sociálnej sieti, sa ale do práce vôbec netešila a zákazníci jej od prvého momentu liezli na nervy. Jej správanie, ktoré opísala šokovaná zákazníčka, by si zrejme zaslúžilo viac ako len pokarhanie zo strany majiteľa.
Zákazníčka: Za takéto chovanie k zákazníkom by mala letieť z obchodu

„Ja napíšem o otváraní obchodov trošku z iného súdka,“ začína svoj príspevok žena, ktorá svoj zážitok zverejnila na sociálnej sieti.

„Dnes hneď ráno som išla s mamou na poštu, pretože poobede býva 20 metrový rad. Keď vošla dovnútra, ja som využila ten čas, a vbehla som hneď vedľa do obuvi. Mala som zákaznícke číslo 11, žiadny rad, tlačenica, nič podobné. Dve kočky už platili pri pokladni, jedna pani skúšala synovi tenisky, proste bolo vidieť že všetci mali záujem spraviť tam tržbu,“ opisuje žena úvodnú pohodičku v obchode. Lenže potom to prišlo.

„Zrazu začala predavačka nahlas vykrikovať po druhých kolegyniach: to čo tu je, čo rozdávame zadarmo, ľudia už nevedia čo zo sebou po troch mesiacoch majú robiť, 10 minút máme otvorené a už sa sem natrieskali... a ďalšie sprostosti“ píše šokovaná zákazníčka, ktorá si vraj v tej chvíli pomyslela, že sa predavačka robí len zaujímavá.



„Očividne jej preplo z tých troch mesiacov doma. Ale o 3-4 minúty to začala vykrikovať znova, ale to už kolegyne stáli pri nej... mohla im to povedať potichu, ale očividne mala silné nutkanie pri svojom vysokom egu ponižovať zákazníkov Kolegyne len počúvali a mali hlboko v paži,“ skonštatovala žena, ktorá prezradila, že celá udalosť sa odohrala v obuvi CCC v OC Galéria Tesco Trnava.

„A odkazujem predavačke, že keby tam už pri mne nestála moja mama, a kúsok od nás párik starších zákazníkov, tak to odo mňa poriadne schytá. V tejto dobe, keď si vážia ľudia prácu, keď každá koruna pre zamestnávateľa je dobrá, za takéto chovanie k zákazníkom, by letela z obchodu nohami dopredu!“ končí svoje riadky poriadne napálená žena.

„Nechajte otvoriť naše prevádzky, my hygienické predpisy dodržíme!“ volajú obchodníci
Otvoriť kostoly, ale malé obchody nie? S tým sa nestotožňujú obchodníci ani minister hospodárstva Richard Sulík. Spoločne volajú po tom, aby sa za dodržania všetkých opatrení prevádzky otvorili. Čítať ďalej
23 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik