„Nie je minister Korčok zločinec, ktorý patrí pred vojnový tribunál?“ pýta sa doktor Lipták
20 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Presuny cudzích vojsk cez Slovensko na východ Ukrajiny znepokojuje stále viac Slovákov. K možnému vojnovému konfliktu, ale najmä k súhlasu s presunom techniky, s ktorým súhlasí i minister zahraničných vecí Peter Korčok, sa na sociálnej sieti vyjadril aj doktor Peter Lipták.


Petrovi Liptákovi prekáža, že minister zahraničných veci Ivan Korčok vôbec neprotestuje proti tomu, že cez Slovensko doslova prúdi vojenská technika zahraničných vojsk, ktoré môžu vyvolať konflikt na hraniciach Ukrajiny s Ruskom. Ba naopak, schvaľuje to. Čo si o tom myslí prezradil kontroverzný lekár v krátkom statuse na sociálnej sieti.

„Či sa tým nepodieľame na príprave vojnového konfliktu. Či Korčok nie je zločinec, ktorý patrí pred vojnový tribunál. Nechcel by som s ním sedieť na lavici obžalovaných,“ píše Peter Lipták.



Lipták: Po prvom výstrele amerického vojaka budú mať USA životnosť maximálne pol hodinky
Situácia na ukrajinsko-ruských hraniciach je stále napätá a so znepokojením ju sledujú aj Slováci. Čo by sa mohlo stať, ak by došlo k ozbrojenému konfliktu, si dnes nikto nedokáže poriadne predstaviť. Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik