Kotleba uniesol vlastného syna. Jeho exmanželka avizuje: Začne sa tvrdý boj!
20 | 04 | 2021 I Diana Zaťková

Bývalá manželka Mariana Kotlebu v Egypte zburcovala slovenskú ambasádu aj miestnu políciu. Tvrdí, že jej exmanžel vzal ich syna Ľudovíta a mieri s ním bez jej súhlasu na Slovensko. 


Frederika Kotlebová žije so svojím novým partnerom v Egypte, kde v pondelok prišlo k dráme. Podľa Denníka N odmietol Kotleba vrátiť spoločného syna jeho matke a chce sa s ním bez jej súhlasu vrátiť späť na Slovensko.

Slovenská diplomacia prípad nechce komentovať. „Vzhľadom na ochranu osobných údajov nemôžeme k tomuto prípadu poskytovať žiadne informácie,“ povedal hovorca ministerstva zahraničných vecí Juraj Tomaga.
Niečo sa zvrtlo

Kotleba pricestoval do Egypta už 4. apríla. Po pol roku chcel vidieť syna a podľa exmanželky bolo všetko v poriadku. "Bol s ním v hoteli od 4. apríla. Všetko vyzeralo byť fajn, žiadne problémy. Nič tomu nenasvedčovalo," povedala pre Šarm Kotlebová.

Ľuboš Blaha: Na Slovensku nebudeme skákať tak, ako chcú západné tajné služby
Kauza vyhostenia ruských „diplomatov“ z Českej republiky stále rezonuje v mysli podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu, ktorý sa jej opäť venuje vo svojom statuse na sociálnej sieti. Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik



"Keď Marian povedal, že Ľudko chce ísť na Slovensko, povedala som mu, že máme dohodu, že keď mu skončí škôlka, respektívne  po záverečnej skúške, čo je o mesiac. Povedala som mu, že si ho môže vziať aj na celé leto," uviedla matka.

"A povedal mi, že ja nebudem rozhodovať, či si ho vezme, alebo nie, že on si ho môže vziať kedy chce," hovorí šokovaná matka, ktorá s novým partnerom vychováva aj dcérku Jannat.

"Upozornila som ho, že nemá môj súhlas a nemá momentálne právo ho vziať. On si ide svoje, že má na to právo, lebo on je jeho otec. Nenechal si nič vysvetliť. Ľudkovu školskú tašku mi poslal po taxikárovi," objasňuje Kotlebová.

Ján Greššo: Vysoké platy a výhody „politikov“ platí bežný človek zo svojich daní z príjmov
Bežný Slovák už pomaly prestáva mať prehľad o tom, kto vlastne v tej koalícii je, respektíve „kto za koho kope“. Nad našou súčasnou politickou scénou si na sociálnej sieti zauvažoval aj exriaditeľ nitrianskeho divadla Ján... Čítať ďalej
19 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Začne sa boj

Matka hovorí, že celý prípad sa ani nedá nazvať únosom, pretože právne ide len o neoprávnené zobratie dieťaťa matke.

"Ambasáda sa mi snažila pomôcť, no tiež majú obmbedzené právomoci. Bola som na polícii, riešili sme to s letiskom, s ambasádou. Nikto nemohol nič urobiť," hovorí zúfalá matka a avizuje, že ak Kotleba s ich potomkom skutočne odletí na Slovensko, tak sa začne tvrdý boj o syna.

Prezidentka Čaputová pozvala amerického prezidenta Bidena na návštevu Slovenska
Prezidentka Zuzana Čaputová formou listu pozvala amerického prezidenta Joea Bidena na návštevu Slovenska. TASR o tom v pondelok informoval hovorca prezidentky Martin Strižinec s tým, že čas odoslania listu bližšie nešpecifikoval. Čítať ďalej
19 | 04 | 2021 | tasr