Iza Bela o vstupe Kollára do Spolu: Špinavou hrou dláždi cestu koalícii Hlas - PS - Spolu po predčasných voľbách
20 | 04 | 2021 I Michal Filek

Miroslav Kollár, bývalý poslanec strany Za ľudí, ohlásil vstup do strany Spolu. Čo si o tom myslí čitateľka Iza Bela? Tvrdí, že cieľom tejto špinavej hry je snaha donorov vydláždiť cestu koalícii Hlas, PS a Spolu po predčasných voľbách. 



Podľa Iza Bely tento človek a prezliekač kabátov dnešným dňom verejne vstúpil do mimoparlamentnej strany Spolu, čím urobil aj podraz na svojich voličov, ktorí mu dali voličský hlas za stranu Za Ľudí, s ktorou sa dostal po voľbách 29.2.2020 do Národnej Rady SR.





"Takéto špinavé hry sa dokážu v zákulisí politiky robiť a vtedy sa serie na nejakého voliča. Týchto ľudí vždy zaujíma ich vlastný prospech. Dnešným dňom Miroslav Kollár dostal znovu po roku do poslaneckých lavíc stranu Spolu," píše.


Nedávno presne takým istým spôsobom, podľa nej, odídenec zo strany Za Ľudí Tomáš Valášek týmto spôsobom dostal do parlamentu zasa stranu Progresívne Slovensko.



"Na týchto dvoch príkladoch môžeme vidieť dôležitú vec, ako niekto v zákulisí, čiže donori dláždia cestu pre koalíciu Hlas, PS a Spolu po predčasných voľbách. Špinavá hra sa začala a aktérkou je aj Čaputová, ktorá pri Sputniku V a Baťovej si obliekla znova tričko Progresívcov."


Poslanec Miroslav Kollár po odchode zo Za ľudí vstupuje do strany Spolu
Poslanec Národnej rady (NR) SR a primátor Hlohovca Miroslav Kollár vstupuje do mimoparlamentnej strany Spolu. Oznámil to na utorkovej tlačovej konferencii. Kollár sa dostal do parlamentu ako člen strany Za ľudí, ktorej bol aj podpredsedom. Z... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | tasr