Harabin o akcii „Baťová a kvety“: Novodobí zväzáci doniesli kvety pokrokovej pracovníčke Baťovej
20 | 04 | 2021 I Petra Demková

Štefan Harabin sa vysmieva z „spontánnej akcie“ liberálov, pri ktorej organizovane navozili pred ŠÚKL kvety a zavolali novinárov. Tam „prekvapili nič netušiacu“ riaditeľku. Nazval to akciou zväzákov a Baťovú pokrokovou pracovníčkou.


Štefan Harabin mal pri sledovaní „autentickej“ akcie liberálov pocit, že sa vrátil do čias spred roka 1989. „Po 30 rokoch sme mohli opäť vidieť akciu organizovanú novodobými zväzákmi, ktorí nám zahrali predstavenie, ako občania spontánne nosia kvety pokrokovej pracovníčke Baťovej,“ zhodnotil.

Harabin nemá proti kvetom nič. „Kvety nosím pravidelne na pomníky ľuďom, čo si to zaslúžia. Neviem, či je však na mieste dávať ich osobe, ktorá sabotuje životy občanov Slovenska, len preto, lebo vakcína je z Ruska,“ napísal vo svojom príspevku bývalý minister spravodlivosti.

Harabinov manuál pre riaditeľov škôl, rodičov a žiakov. Ako hájiť svoje práva pri nástupe do školy?
Bývalý minister spravodlivosti upozorňuje, že podmienky ministerstva pre návrat do škôl sú protiprávne. Stále nemá ani učiteľ, ani žiak, žiadnu právnu povinnosť nosiť rúško. Nie je povinný preukazovať sa výsledkom testu. Všetky povinnosti by museli... Čítať ďalej
17 | 04 | 2021 | Petra Demková