Exprezident Klaus: "Vraciame sa do 50-tych rokov, vláda nás drží v strachu!"
20 | 04 | 2021 I René Skalný

Spochybňovať oficiálnu, aj keď pomerne nelogickú úlohu ruských agentov v kauze výbuchu v českých Vrběticiach sa nevypláca. V lepšom prípade môžete byť ľahko označený za konšpirátora, v tom horšom - priamo za nepriateľa republiky.


Zdá sa však, že v zástupe takzvaných "kolaborantov" nie je len tak hocikto. Živým dôkazom môže byť bývalý prezident Českej republiky - Václav Klaus, ktorého názory, môžu v istých vplyvných kruhov vyvolať vlnu nevôle. Exprezident ponúkol krátke prehlásenie, priamo na svojich oficiálnych stránkach.


"V situácii veľmi mäkkých a nepresvedčivých dát a informácií, naviac prezentovaných v prítmí kovidovej histórie, v ktorom sa až príliš jednoducho šíria najrôznejšie dezinformácie a fake news, a v nervóznej atmosfére blížiacich sa októbrových parlamentných volieb nechcem súťažiť s ďalšími politikmi a komentátormi o čo najsilnejší či najoriginálnejší výrok v kauze Vrbětice, sedem rokov potom." Začína svoje vyjadrenie exprezident Klaus.

"Preto len tri krátke poznámky:" Pokračuje bývalá hlava štátu.

Blaha: Vojská NATO sa rútia k Rusku a zrazu sa rieši výbuch spred siedmich rokov v ČR
Česko dnes žije vyhostením 18 ruských diplomatov. Spája ich s výbuchom v muničných skladoch na Morave. Brániť Rusov sa v statuse na sociálnej sieti rozhodol aj poslanec Smeru Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
18 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik ml


Atmosféra normalizácie a cenzúry

"Neveril som, že sa ešte niekedy vrátim do päťdesiatych rokov, byť s opačným znamienkom. Neveril som, že budem ešte niekedy bezmocne búchať do stola pri počúvaní režimového rozhlasu a výrokmi našich vrcholových politických predstaviteľov". Zamýšľa sa exprezident.

Trump verzus Biden

"Verím, že keby v amerických prezidentských voľbách znovu vyhral Trump a bol by dnes prezidentom, oneskorená kauza Vrbětice by nenastala". Pokračuje.

Kovidová histéria ako nástroj moci

"Našej vláde a s ňou spiatej pseudoopozícii dochádza, že kovidom sa nedá strašiť do nekonečna a preto zúfalo hľadali iného, vykonštruovaného strašiaka, ktorý by ľudí držal v strachu. Dobre vedia, že vyľakaným ľuďom sa vládne jednoduchšie. Prosím, už s tým prestaňte. Malo by Vám ísť viac o našu krajinu, než o seba." Končí svoje prehlásenie bývalý český prezident.

„Žijeme v covidovej tyranii. Politická ideológia covidizmu, je príbuzná komunizmu“ tvrdí Klaus
Bývalý český prezident Václav Klaus v rozhovore vyhlásil, že politická ideológia covidizmu, ktorá prišla spolu s novým koronavírusom, je príbuzná komunizmu minulých čias Čítať ďalej
03 | 04 | 2021 | Gabriel Matta