Belousovová: Čaputová z nás robí potenciálny cieľ zbraní
20 | 04 | 2021 I Michal Filek

Zuzana Čaputová pozvala na návštevu Slovenska prezidenta USA Johna Bidena. Anna Belousovová to považuje za zradu. Napísala to na svojom facebooku. "Pani prezidentka nás jasne zaradila medzi nepriateľov Ruska a urobila z nás cieľ zbraní," tvrdí.






Anna Belousovová píše, že pozvanie prezidentky prišlo v čase, keď sa veľmi nebezpečne začína rozhárať konflikt na východe Ukrajiny a v súvislosti s tým štáty Európy, ktoré sa správajú ako vazali Ameriky využívajú každú príležitosť zvyšovať napätie vo vzťahoch s Ruskom.


"Dalo by sa povedať, že toto pozvanie pani prezidentky ani nemohlo prísť v horšom čase. Jej pozývací list je ako verejný symbol, alebo pečať, ktorým Slovensko označila ako spojenca, alebo skôr vazala jednej svetovej mocnosti. Po nedávnych otvorene nepriateľských prejavoch Bidena voči Rusku je to zároveň jasná deklarácia toho, na ktorej strane tohto nebezpečne sa zväčšujúceho konfliktu dvoch mocností, Slovensko je! Pani prezidentka nás jasné zaradila medzi nepriateľov Ruska!"

 

Kotleba uniesol vlastného syna. Jeho exmanželka avizuje: Začne sa tvrdý boj!
Bývalá manželka Mariana Kotlebu v Egypte zburcovala slovenskú ambasádu aj miestnu políciu. Tvrdí, že jej exmanžel vzal ich syna Ľudovíta a mieri s ním bez jej súhlasu na Slovensko. Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Diana Zaťková

Podpaľač prezlečený za hasiča


To je vraj hlavná a zameraná symbolika jej pozývacieho listu. Pričom Čaputová sa, podľa Belousovovej, v ostatnom čase správa ako taký podpaľač prezlečený za hasiča.


Z jej postavenia vyplýva, že by mala byť nestranná a nadstranícka. Mala by prispievať k uspokojovanie situácie v domácej aj zahraničnej politike.


"Už veľmi dlho robí pravý opak. Príde ako hasič záchranár a namiesto vody prileje do ohňa benzín. Presne to urobila pri kauze Sputnik a vôbec jej nešlo o ľudí, o ich zdravie a životy. Tie pokojne obetovala vernosti Amerike a jej nenávistnej politike voči Rusku."


Rovnako sa vraj správa aj teraz.

"Nie ako prezidentka všetkých, ako sľubovala, ale ako guvernérka USA poverená správou ich kolónie pod názvom SLOVAKIA. Mali by sme si uvedomiť, že ak nás značkuje ako nepriateľov jednej mocnosti, pani Čaputová z nás všetkých robí potencionálny cieľ zbraní tých druhých. Naša pozícia, vzhľadom na polohu, históriu, kultúrne a duchovné väzby, by mala byť NEUTRÁLNA."

 

„Voliči môžu mať názor aký chcú,“ odpovedal Naď na otázku o "možných zmenách vo vedení OĽaNO"
V hnutí OĽaNO si idú jeho poslanci a ministri svojím smerom. To, že jeho preferencie klesajú, že jeho líder patrí medzi najneobľúbenejších im je zrejme úplne jedno. Potvrdili to aj slová Jaroslava Naďa, ktoré v statuse zverejnil Tomáš... Čítať ďalej
20 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik