"Tak kde do .... padli bomby Ruskej federácie, na ktorú krajinu?" Pýta sa Stano Chovanec
19 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovné útoky a tlak vyvíjaný na Rusko sa nepáči ani Stanislavovi Chovancovi, ktorý vo svojom statuse pripomína, ako vo svete útočili vojská Ruska a ako niektorých iných „mierotvorných“ štátov.


Na Rusko sa v ostatnom čase zosypala kritika z každej strany. Najväčším spúšťačom bolo ich cvičenie pri ukrajinských hraniciach, kam sa takmer okamžite začali presúvať aj vojská NATO a USA. Niektorí za súčasnú napätú situáciu v tomto regióne vinia Rusko, iní zase NATO a USA. Stanislav Chovanec sa na sociálnej sieti jasne postavil za nášho slovanského brata a druhej strane „vykričal“ všetky jej vojenské akcie po celom svete.
Mierumilovné Rusko, ktoré je „hrozbou“ pre západný svet, ma akú mapu agresie?

Chovanec hneď v úvode píše: „Demokratická“ vojnová politika USA! Nie je to hoax, ale krutá pravda, koľko miliónov ľudí má na svedomí USA! Mierumilovné Rusko, ktoré je „hrozbou“ pre západný svet svojou mierumilovnou politikou, má akú mapu svojej agresie??? Prečo ešte ten „pravdivý“ západný svet nevytvoril mapu bojových konfliktov voči cudzím územím zo strany Ruska???“ A vzápätí sa obranca Ruska púšťa do spŕšky otázok:

Rusko napadlo Ameriku??

Rusko napadlo Afriku???

Rusko napadlo Strednú Ameriku???

Rusko napadlo Južnú Ameriku???

Rusko napadlo Európu???

Rusko napadlo Japonsko???

Rusko napadlo Austráliu???

Rusko napadlo Nový Zéland???

Rusko napadlo Vietnam???

Rusko napadlo Južnú Kóreu???

Ruko napadlo Čínu???

Rusko napadlo Kambodžu???

Rusko napadlo a zbombardovalo nebodaj Áziu, Japonsko???

Rozohnený Chovanec sa neubránil ani vulgarizmom: „Tak kde do PIČE padli bomby Ruskej federácie, na ktorú krajinu??? Tí, ktorí toto popierajú sú také isté svine, ak nie väčšie, monštruózni zapredanci, ako tí, čo popierajú holokaust!“

USA a NATO nezaútočia na Rusko z obavy pred jeho modernými a účinnými zbraňami
Je situácia na ukrajinsko-ruských hraniciach iba ukazovaním si svalov medzi Ruskom a USA, alebo hrozí skutočný vojnový konflikt? Nad touto otázkou sa vo svojom statuse zamýšľa aj Ľudovít Fuják, komunálny politik, člen SNS. Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Slepý, ktorý toto nevidí si zaslúži otvoriť myseľ a oči, alebo skapať v prvej línií!

„Lebo toto je holocaust po celom svete zo strany USA!! A popierať ho je presne taký istý zločin, ako popierať Holocaust v koncentračných táboroch, ktoré kto vykonával??? Predstavte si - NEMECKO!!!“ obracia Chovanec pozornosť na krajinu, ktorá je zodpovedná za najväčšie vojnové peklo na svete.



„To Nemecko, ktoré aj teraz diktuje celej Európe presne taký istí pandemický holocaust, akurát sofistikovanejší a celoplošnejší!!! Slepý a hluchý, ktorý toto nevidí si zaslúži alebo otvoriť myseľ a oči, alebo skapať v prvej línií!“ konštatuje v samom závere svojho statusu Stanislav Chovanec.

Provokatérom pri ukrajinských hraniciach nie je iba Rusko, ale aj USA a NATO, tvrdí Chmelár
Súčasnú napätú situáciu na rusko-ukrajinských hraniciach pripisujú mnohí, aj naši, politici najmä ruskej strane. Politický analytik Eduard Chmelár ale vidí celú vec úplne ináč, čo zoširoka vysvetlil na sociálnej sieti. Čítať ďalej
14 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik