Neuveriteľné: Belousovová dáva za príklad „nepredajnosti“ Joža Ráža! Na Mečiara vari zabudla?
19 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Vyhostenie osemnásť ruských „diplomatov“ z Česka kvôli výbuchu v muničnom sklade „rozkolísalo“ aj slovenskú politickú scénu. Anna Belousovová si ale všimla, že niektorí politici to prešli mlčaním.


Predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť si rada kopne nielen do koalície, ale aj do šéfa ĽSNS či svojho bývalého spolustraníka Andreja Danka. Tých si všíma expolitička aj vo svojom statuse na sociálnej sieti.
Pred voľbami budú zasa deklarovať, ako sú za dobré vzťahy s Ruskom

„Všimli ste si, že celá parlamentná opozícia vytrvalo mlčí ku šokujúcemu obvineniu Ruska z účasti na výbuchu vojenských skladov a k následnému vyhosteniu ruských diplomatov z Čiech? Zatiaľ čo USA úderka v slovenskej politike nastúpila do nohy, Smer, Hlas, Kotleba, dokonca „rusofil“ Danko vytrvalo držia bobríka mlčania,“ konštatuje Belousovová, podľa ktorej si to spomínaní asi nechcú rozliať na USA ambasáde a tiež zmenšovať svoj „koaličný potenciál“ do budúcnosti. „Spomeňte si na to, keď pred voľbami budú zasa deklarovať ako sú za dobré vzťahy s Ruskom. Teraz sú voľby asi ešte ďaleko,“ dodáva.



„No mne to vychádza, že potom budeme voliť tiež len poslušné bábky, len oblečené v iných politických dresoch. Správajú sa presne tak, ako ich páni za oceánom od nich očakávajú. Asi by bolo načase, keby sme im zaspievali s Jožom Ražom: „Tak oblečte si dresy, keď sme takto v kope, aby bolo jasné, kto za koho kope!“ Jožo Ráž bol a je jedna z mála výnimiek medzi umelcami. Nepredáva sa,“ píše Belousovová zrejme zabúdajúc, že Jožo Ráž pomáhal vo zviditeľňovaní sa nezabudnuteľnému Vladimírovi Mečiarovi. „Takých ľudí si treba vážiť. Je ich na Slovensku málo. A nielen medzi umelcami... Ani v politike sa čestnosť nenosí čím ďalej, tým viac,“ píše na záver svojho statusu Anna Belousovová.

Belousovová: Vzdelanie je prioritou vlády, v ktorej je najviac nevzdelancov a plagiátorov
Vláda zaradila medzi svoje priority zaradila školstvo a vzdelávanie. Veľmi to pobavilo expolitičku Annu Belousovovú. V statuse napísala, že nechápe, ako si môžu dať nevzdelanci a plagiátori toto za prioritu. Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik