Ján Greššo: Vysoké platy a výhody „politikov“ platí bežný človek zo svojich daní z príjmov
19 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Bežný Slovák už pomaly prestáva mať prehľad o tom, kto vlastne v tej koalícii je, respektíve „kto za koho kope“. Nad našou súčasnou politickou scénou si na sociálnej sieti zauvažoval aj exriaditeľ nitrianskeho divadla Ján Greššo.


Koaliční politici len na konci marca zakopali vojnovú sekeru a už sú medzi nimi roztržky opäť. Opozícia síce kritizuje opozíciu za všetko možné, zabúda ale pri tom na svoje „staré dobré časy“. Tento slovenský „politický guláš“ si v statuse všimol aj skvelý herec a bývalý riaditeľa Divadla Andreja Bagara v Nitre Ján Greššo.
Pandémia, Sputnik V a vakcinácia slúžia len ako krycie zbrane politickej nenávisti, závisti

Ján Greššo hneď v úvode priznáva, že po dlhom čase si pozrel všetky tri TV politické diskusie, pri ktorých ho napadli, respektíve prepadli tieto úvahy: „Kto s kým je v koalícii? Ako si opozícia, bývalá vládna moc, dovolí kritizovať koaličné intrigy a babráctva? Aj keď má pravdu...,“ píše Greššo, podľa ktorého je ťažko jednotlivým „politikom“, politickým stranám a „politickým štvorčlenným(?) stranám“ presviedčať voličov o svojej bezúhonnosti a bezkorupčnej minulosti, či svätým sľubom do budúcnosti, keď všetci majú maslo na hlavách. „A kvalitné. Od 80% do 100%,“ dodáva.



„Útvar hodnoty za peniaze by mal zodpovedne zhodnotiť milióny investované do „politikov“, „štátnikov“ (česť výnimkám), do zodpovedných „palčekových“ poslancov NR SR bez akejkoľvek zodpovednosti. Zvlášť tých, ktorí sa v parlamente „vezú“ už 30 rokov podľa toho, ktorá strana im zabezpečí pre bežného človeka neslýchané príjmy a výhody,“ pridáva exriaditeľ, podľa ktorého tie príjmy a výhody platí bežný človek zo svojich daní vypočítaných z príjmov bez provízií. „A títo zodpovední „palčekoví“ poslanci budú dostávať na základe terajších vysokých „zaslúžených“ príjmov aj vysoké penzie, na ktoré sa im budú skladať deti a vnúčence bežného človeka, ktorý nemá a nebude mať svoje účty v daňových rajoch,“ konštatuje Greššo s tým, že pandémia, Sputnik V a vakcinácia slúžia len ako krycie zbrane politickej nenávisti, závisti. „Keby to bolo inak, odborné medicínske riešenia by sa nedelili na koaličné a opozičné, resp. na politicko-marketingové...,“ končí svoj status Ján Greššo.

Politici vo vláde by mali najskôr absolvovať riadne psychotesty, navrhuje Uhrík (VIDEO)
Súčasná vládna koalícia, najmä zásluhou Igora Matoviča, dostala prívlastok vláda bláznov. Zrejme aj preto navrhuje novovzniknuté hnutie Republika, aby sa v budúcnosti vládni predstavitelia podrobili psychotestom. Čítať ďalej
15 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik