Džejna o Naďovi: Od škôlky je malý udavač, žalobaba a nikdy nedokázal vystreliť ani z gumipušky
19 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Zo správania ministra obrany Jaroslava Naďa je jasné, že je veľkým podporovateľom všetkého proamerického a kritikom toho, čo sa týka Ruska. Džejna Kopecká mu však vo svojom statuse vysvetlila, čo si ňom a o jeho krokoch myslí.


Toľko kritiky na svoju osobu Jaroslav Naď asi už dávno nečítal. Zrejme zabudol na to, že okrem podporovateľov všetkého amerického na Slovensku žijú aj takí, ktorí krajine za „veľkou mlákou“ vôbec neholdujú, ale radšej dávajú prednosť Rusku. A najmä teraz, keď sa na oboch stranách ukrajinsko-ruských hraníc zoskupujú veľké množstvá vojsk a vojenskej techniky.
Predal Slovákov bez ich vedomia Amerike, pustil im Sliač

„Aj toto sa narodilo na Slovensku. Dovolím si opraviť Putinové slová: „Ten pán je smiešny“!!!! Nie, Vlado, tento malý zakomplexovaný grmeľ, je do plaču!!! Predal Slovákov bez ich vedomia Amerike, pustil im Sliač, zariadil Núdzový stav, aby USA army, mala voľne cesty!!! A to všetko napriek tomu, že už od škôlky je malý udavač, žalobaba a nikdy nedokázal vystreliť ani z gumipušky,“ píše v úvode svojho statusu Ďzejna Kopecká.



„Minister obrany s modrou knižkou, ktorý nedokáže nič iné, len byť americkým riťolezom!!!!!! Slováci milujú Rusko a nikdy nebudú súhlasiť s konaním tohoto plešatého pandrláka!!!! Tento strachoprd mal silnú potrebu si ešte kopnúť do Smeru a opľuť Slovákov..,“ konštatuje na sociálnej sieti Džejna a dodáva: „Doprajme mu ešte kúsok jeho slávy, aby sme videli, ako Rusi, upracú Ameriku a tento zbabelec, bude mať na tej svojej prázdnej zapredanej plešine, len potoky potu!!!! Jaro, za koľko si predal našu slobodu???“

Zábava na úkor ministra Naďa. Putin: Ten pán je smiešny. Daj mu Boh rozumu (VIDEO)
Situácia na východe Ukrajiny je vážna a svet sa na pohyby vojsk z oboch strán ukrajinskej hranice díva s obavami. Napriek tomu sa na facebookovom profile Jaja Frasier objavilo video, ktoré sa na túto vec pozerá aj trochu s humorom. Čítať ďalej
14 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik