Tri dni ma naháňali... spieva si Harabin na margo naháňačky s políciou (úsmevné VIDEO)
18 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Štefana Harabina sa polícia údajne pokúša zastihnúť už niekoľko dní, aby mu doručila predvolanie. Lenže sa jej to akosi nedarí. Úsmev to vyvoláva aj na tvári anonymného „vtipálka“. Na sociálnej sieti zverejnil video Harabina spievajúceho známu pieseň Jura Jánošíka Tri dni ma naháňali.


Polícia sa nevie dostať k exministrovi spravodlivosti a bývalému predsedovi najvyššieho súdu vraj už dlhšie Redaktorovi TV Markíza sa to však podarilo bez problémov. Dokonca so súhlasom samotného Harabina na neho zavolal aj políciu. Tá však prišla až potom keď Štefan Harabin po asi piatich minútach stratil trpezlivosť a spred domu odišiel preč.



No a tu sa začína „poľovačka“ na Harabina, pretože policajti sa ani po opakovanom úsilí osobne mu doručiť predvolanie vyšetrovateľa k nemu nedostali. On sám tvrdil, že je vo Vysokých Tatrách, ale redaktorovi TV Markíza povedal, že je na roli v Dunajskej Lužnej. Nech je tak alebo ona, policajti ho opäť nezastihli, a tak vzniklo aj úsmevné videjko od neznámeho srandistu, v ktorom Harabin spieva pieseň Tri dni ma naháňali. Natoľko zaujalo aj samotného Štefana Harabina, že si ho umiestnil na svoj facebookový profil.

Policajti nakoniec Harabinovi obvinenie priniesli. Nepustili ich cez vchodové dvere
Polícia sa dnes predsalen snažil Štefanovi Hrabinovi doručiť obvinenie. Podľa portálu tvnoviny.sk mal byť v obálke list s obvinením za to, že počas protestov 17. novembra vyzýval ľudí, aby si dali dole rúška. Hrabin ich do bytu nepustil.... Čítať ďalej
14 | 04 | 2021 | Michal Filek