Matovič patrí podľa Baťa do basy. A kam patrí Baťo?
18 | 04 | 2021 I Aneta Leitmanová
Matovič patrí podľa Baťa do basy. Kam patrí Baťo, ak osobné boľačky považuje za celospoločenským problémom?

Robiť rozhodcu medzi Baťom a Matovičom je nemožné. Už len preto, lebo ani jeden z nich nerešpektuje žiadne pravidlá. Predchádzajúcu vetu nie je potrebné dokazovať, stačí si preštudovať profily oboch kohútikov na Facebooku.

Stále rovnaký scenár. Spontánne kytice by už boli a za nimi príde ocenenie Biela Vrana?
„Pracujúci občania a pracovné kolektívy z celého Slovenska, prichádzajú spontánne do Bratislavy, aby tu priniesli kytice kvetov vedúcej ústavu na kontrolu liečiv Zuzane Baťovej. K tejto spontánnej akci pracujúcich sa pridáva aj prezidentka Čaputová... Čítať ďalej
18 | 04 | 2021 | Gabriel Matta


Takisto nie je potrebné dokazovať, že Matovič nedorástol na žiadnu štátnu funkciu. Dokazuje to sám a každý deň. Nielen to, že nedorástol na žiaden úrad, ale ani sa nezbavil adolescentného nutkania neustále pripomínať svetu, že ho obdaril vlastnou prítomnosťou na povrchu planéty.

Skôr stojí za zamyslenie, ako je na tom Slovensko ako štát, keď nielen Matovič bol jeho premiérom, ale aj Baťo bol jedným z najbližších spolupracovníkov expremiérky Radičovej a exprezidenta Kisku. Všimnime si, v akom mentálnom svete sa pohybuje manžel riaditeľky ŠÚKL.

O Matovičovi povedal Baťo napríklad nasledovné: „Okamžite by mal skončiť vo verejnej funkcii. Nielen za to, čo urobil mojej manželke. Nielen za to, že na ňu poštval ľudí, ktorí sa jej teraz vyhrážajú, ale aj preto, čo urobil a ako sa správal. Igor Matovič patrí do basy.“

Draxler: Naši západní spojenci sa nijakou formou nestránia šírenia úplných klamstiev
Česko vyhostí 18 diplomatov ruskej ambasády v Prahe. Túto skutočnosť v statuse na sociálnej sieti okomentoval aj exminister školstva Juraj Draxler, ktorí si všíma aj iné súvislosti ohľadom Česka. Čítať ďalej
18 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


Hovorca premiérky Radičovej a poradca prezidenta Kisku síce tvrdí, že Matovič by mal ísť do basy "nielen" za to, čo urobil jeho manželke, no v skutočnosti je to jediný dôvod, kvôli ktorému by mal podľa Baťa skončiť náčelník kmeňa OĽANO za mrežami. Problém je však v tom, že nedostatok slušných móresov nie je zákonným dôvodom na uväznenie. Nikoho. Ani Matoviča.

Ďalší problém, ešte vážnejší, je to, že Baťo nie je schopný vo verejnej diskusii prekonať osobné boľačky. Naopak, povyšuje ich na celospoločenský problém. A z toho vyvodzuje akoby verejný záujem na uväznení Matoviča.

Nie je takéto uvažovanie choré? A ak Matovič patrí podľa Baťa do basy, kam potom patrí Baťo s týmto spôsobom uvažovania?

Čarnogurský ml.: Školy nemajú povinnosť kontrolovať testy detí ani testy rodičov.
Právnik Ján Čarnogurský, ml. je ďalším z právnikov, ktorí ponúkajú rodičom právny manuál, ako postupovať v prípade, že nesúhlasia s predkladaním výsledku testu na Covid pri obnovení prezenčnej školskej dochádzky. Ak s nariadeniami nesúhlasíte a... Čítať ďalej
18 | 04 | 2021 | Petra Demková