Docent Manda o rusofóbnych vyjadreniach SaS, OĽANO a prezidentky na margo vyhostenia ruských diplomatov z ČR
18 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

"Ešte pred nejakou chvíľou som sa uspokojoval, že provokačné politické kroky Českej republiky proti Rusku na základe vymyslených skutočností nie sú krokmi slovenských politikov a nenájdu na Slovensku nejakú veľkú podporu a bác. Ako na povel SaS, OĽANO, Čaputová!" Citát doc. PhDr. Vladimír Manda, CSc.


"Ako na povel SaS, OĽANO, Čaputová a celá skupina našich agentov pracujúcich v mene cudzích mocností proti záujmom Slovenskej republiky začala vyjadrovať plnú podporu českým politikom, vyhosteniu ruských diplomatov." Píše na webe davdva.sk docent Manda.
Nemali by sme vyhlásiť mobilizáciu?

Odborník, zaoberajúci sa na vedeckej úrovni filozofiou spoločnosti, etikou a logikou, pre portál davdva.sk ďalej mimoriadne udivene pokračuje: "Dokonca podľa SaS by mala byť zvolaná naša bezpečnostná rada štátu. A podľa Korčoka aj ministerstvo zahraničia disponuje nejakými informáciami, že aj u nás sa asi hemží celá sieť ruských vyzvedačov a podobné reči."

SaS sa pridáva k hystérii. Po vyhostení Rusov z ČR chce zvolať Bezpečnostnú radu SR
18 | 04 | 2021 | Aneta Leitmanová

To až vyráža dych

"Uvedené informácie, ktoré som zachytil v krátkych rozhlasových správach, ma na chvíľu zbavili schopnosti niečo povedať. Kladiem si otázku, ako ďaleko sú naši ´politici´ ochotní zájsť vo svojej rusofóbii, ako ďaleko sú ochotní zájsť v mene záujmov USA a celého NATO? Podľa všetkého tu žiadne dno pre šírenie klamstiev na strane politikov a súkromných médií neexistuje." Píše pre davdva.sk docent Manda.
Máme už len tri svetové strany

"Akcia, ktorú rozpútalo Česko. a ako sa ukazuje, s plnou podporou slovenských politikov, bude mať za následok, že napriek tomu, že fyzikálne máme štyri svetové strany, tak minimálne politicky a kultúrne a po čase možno aj ekonomicky budeme mať len tri svetové strany, východ pre nás existovať nebude."

"Ďalším nutným dôsledkom rozpútanej rusofóbie bude, že sa definitívne staneme ekonomicko-politickým a kultúrnym vazalom západných krajín na čele s USA. Tento náš obrat chrbtom k východu sa môže stať súčasne aj definitívnym obrátením sa chrbtom k našim vlastným slovanským koreňom a národ bez svojich koreňov je vykoreneným národom, je vlastne bezdomovcom vo sfére národov. K národnému ´bezdomovectvu´ dnes nesporne smerujeme." Veľmi emotívne, no konkrétne varuje v článku na webe davdva.sk doc. PhDr. Vladimír Manda, CSc.

(Medzititulky. red. HD.)

Čaputová, Heger, Korčok aj OĽANO sa ponáhľali zatlieskať Čechom za vyhostenie Rusov
18 | 04 | 2021 | Ivan Čeredejev