Ako je možné, že čerstvý štyridsiatnik Naď je zaočkovaný vakcínou Pfizer? pýta sa Hlina
18 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Minister obrany Jaroslav Naď dnes pred televíznymi kamerami priznal, že on je už zaočkovaný prvou dávkou vakcíny Pfizer. Expredseda KDH Alojz Hlina ho však za to na sociálnej sieti skritizoval.


Očkovaní vakcínou Pfizer by u nás stále mali byť iba ľudia, ktorí majú 60 rokov a viac. Aj preto vyjadrenie Jaroslava Naďa v televíznej relácii Na telo, že on je zaočkovaný prvou dávkou spomínanej vakcíny, nahnevalo Alojza Hlinu

„Boris Kollár si z obavy o ochranu svojho genofondu vyslovene požiadal o vakcínu Pfizer. Predpokladám, že mu bola poskytnutá. Minister J. Naď, čerstvý štyridsiatnik, ako sám povedal v relácii Na telo, dostal tiež Pfizer. Neviem, či oň žiadal, možno len tak ´cibulkovsky´ išiel okolo vakcinačného centra a zbadal, že majú Pfizer, tak si ho išiel pichnúť. Predpokladám takéto nejaké ´oľanovské´ vysvetlenie,“ konštatuje na sociálne sieti nahnevaný Hlina.



„Predsa len sa spýtam. Existuje aj nejaké neoľanovské vysvetlenie? Prosím vás, vie mi niekto povedať, ako to je nastavené, kto akú vakcínu dostane? Mal som pocit, že Pfizerom sa očkujú ročníky nad šesťdesiat rokov. Rád si to nechám vysvetliť,“ končí status sklamaný expolitik.

Z Matoviča si urobili užitočného idiota, ktorý išiel do Ruska pre totálne poníženie, smeje sa Hlina
O expremiérovi Igorovi Matovičovi a jeho ságe okolo ruskej vakcíny Sputnik by sa už dala napísať vari aj menšia kniha. Na celú situáciu okolo ruskej neregistrovanej vakcíny sa pozrel na sociálnej sieti „svojským okom“ aj Alojz... Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik