Vlhová o svojom súkromí: Tvrdé tréningy majú dopad na jej vzťah s partnerom
17 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Najlepšia lyžiarka sveta Petra Vlhová sa po výhre Svetového pohára stala medzinárodnou celebritou. V dôsledku toho stráca súkromie čoraz viac, i keď si ho doteraz strážila naozaj usilovne. V rozhovore pre Sport24 prehovorila o svojom partnerovi, kamarátoch aj o tom, či by sa niekedy odsťahovala zo Slovenska.

Ako slovenská reprezentantka prezradila, so svojím partnerom je vďaka lyžovaniu a tréningom čoraz menej. „Som radšej s ním, ale akonáhle začnú preteky, na svahu som od rána. Pred zimou sme sa s Michaelom videli veľmi málo,” priznala Vlhová. V rozhovore prezradila aj to, že v súkromí nemá okrem rodinných príslušníkov mnoho blízkych, čo je opäť daň za tvrdé prípravy na súťaže.

Na otázku, či sa majsterka sveta niekedy zamýšľa nad tým, že by sa odsťahovala z rodného Slovenska, odpovedala jasne: "Absolútne si neviem predstaviť, že by som žila niekde inde v zahraničí. Viem si to predstaviť dočasne, ale nie nastálo. Neuvažujem nad tým vôbec a hoci súkromie už nemám, v Liptovskom Mikuláši to nie je až také zlé. Je mi jasné, že si už nikdy nebudem môcť robiť, čo chcem, keď to mám tak povedať, ale nemôžem povedať, že sa neviem pohybovať a ľudia ma nenechajú žiť,” uzavrela Vlhová.

Vlhová navštívila Kollára v nezvyčajnom outfite: Pozrite sa, ako jej to pristalo! (FOTO)
Lyžiarka Petra Vlhová spravila radosť celej krajine, keď minulý víkend zdvihla nad hlavu veľký krištáľový glóbus a stala sa víťazkou Svetového pohára v alpskom lyžovaní. Po finále navštívila rodné Slovensko a zamierila aj k predsedovi parlamentu,... Čítať ďalej
24 | 03 | 2021 | Timotej Dudka