Rozpad OĽaNO a ďalšie demisie: Šokujúca veštba politického diania na Slovensku!
17 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Politická situácia na Slovensku, alebo ako ju mnohí označujú cirkus, je zrejme najdiskutovanejšou domácou témou. Po vládnej kríze, demisiách a nevyriešených základných otázkach sú mnohí Slováci deprimovaní. Nikto nevie, kedy sa to skončí. Portál Plus jeden deň vyspovedal vešticu Danielu Paculíkovú, ktorá veľa prezradila...

Rekonštrukciu vlády veštica označila za povrchnú frašku. Tým zrejme nikoho neprekvapila. Aký bude podľa nej zvyšok roka 2021 súvisiaci s politickým dianím?
Slovensko čakajú nevídane rušné chvíle

"Tento rok je aktívny a náročný na zásadné postoje v základných otázkach smerovania krajiny. Črtá sa aj sklon k unáhleným rozhodnutiam. Na slovenskej politickej scéne môžeme očakávať nevídane rušné chvíle aj prekvapujúce zmeny a zvraty. Rekonštrukcia vlády bola len povrchná fraška samoľúbosti, túžby po moci, ale aj hlúposti ľudí, ktorí nepochopili, kde je ich problém. A veľké rozhodnutia, ktoré robili tri mesiace pred narodeninami, kedy ich nikto robiť nemá," uviedla veštica pre Plus jeden deň.

Kolíková neverí Matovičovým rečiam o zrušení zmluvy: Žiada o jej zverejnenie
16 | 04 | 2021 | Tibor Sipos


Kritikou nešetrila najmä smerom k hnutiu OĽaNO a jeho lídrovi, expremiérovi Igorovi Matovičovi. Pre funkčný chod štátu je však podľa Paculíkovej nevyhnutný aj odchod ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS) či vicepremiérky Veroniky Remišovej (Za ľudí).
Matovičovi chýba pokora, poctivosť a zmysel pre mieru

"Remišová v kritickej ročnej vibrácii sa pred časom obetou Kolíkovej zosmiešnila. Nedokázala sa rozlúčiť so starými spôsobmi a prekonať pokušenie, čo má zakódované v analýze mena a priezviska. Preto možno očakávať až nepochopiteľné rošády a obvinenia, v pozadí ktorých bude bývalý premiér. Tomu chýba pokora, porozumenie, poctivosť, poznanie pravej miery i schopnosť uzatvoriť minulosť. Výrazne brzdí sám seba i ostatných. Ešte môžu prísť demisie ministrov, ktorí sa na tomto divadle nebudú chcieť zúčastniť," predvída.

Podľa nej nebude mať súčasná vláda dlhotrvajúcu pozíciu. Paculíková sa domnieva, že kladným východiskom koalície by bol prípad, kedy by sa OĽaNO zbavilo Matoviča. "Vláda tohto zloženia nebude mať dlhé trvanie. Smeruje k predčasným voľbám a jediná šanca pre koalíciu je odštiepenie časti poslancov OĽaNO od Matoviča, ich zoskupenie okolo Eduarda Hegera, ktorého bude pri vládnutí Matovič vytáčať rovnako ako terajších oponentov," domnieva sa veštica.

Rozdúchala Cigániková podporou Baťovej plamienok nevraživosti a sporov v koalícii?
Igor Matovič „zamiešal“ na ďalší konflikt v koalícii. Podľa časti národa neprimeranou kritikou Zuzany Baťovej. Riaditeľky ŠÚKL sa zastala nielen SaS, ale vo videu na sociálnej sieti aj poslankyňa Jana Bittó Cigániková. Čítať ďalej
17 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik