Michal Šimečka sa musel zblázniť. Druhú svetovú vojnu vraj rozpútal Sovietsky zväz!
17 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Europoslanec Michal Šimečka, zdá sa, nevie odkiaľ fúka vietor. Inak by totiž podľa doktora Jána Liptáka nemohol povedať, že II. svetovú vojnu rozpútal Sovietsky zväz.


Šimečka sa síce dostal do europarlamentu, ale jeho vedomosti ohľadom druhej svetovej vojny majú zrejme veľké medzery. Naznačuje to v statuse na sociálnej sieti aj kontroverzný lekár Peter Lipták, ktorý v krátkosti nášmu europoslancovi vysvetľuje aj iné súvislosti.


„Sovietsky zväz rozpútal druhú svetovú vojnu tým, že nevydal svoj štát Hitlerovi a Rusko teraz rozpútava tretiu svetovú vojnu tým, že sa odmieta nechať zotročiť USA. Šimečka raz nevie svojím mozočkom pochopiť, prečo sa Rusko rozprestiera na najväčších surovinových zdrojoch USA. Šimečka tiež nevie pochopiť, že Rusko je silnejšie ako USA a prečo sa silnejší nepodrobuje slabšiemu. Knechtovi chýba obyčajná ľudská hrdosť,“ píše Lipták.



Šimečka sa k tomuto tvrdeniu vyjadril a v podstate nepoprel, že uvažuje v týchto intenciách a Rusko považuje za agresora a spolupáchateľa "ohromného utrpenia" II. svetovej vojny. Tvrdí však, že to povedal inými slovami.


Michal Šimečka si to v europarlamente poriadne zlízol. Jeho názory poslancov pobúrili (VIDEO)
Slováci by si zaslúžili poznať, ako ich nimi volení europoslanci reprezentujú v bruselskom parlamente. Žiaľ, nemajú sa to odkiaľ dozvedieť. Iba občas preniknú na sociálnu sieť videá, ktoré zobrazujú, ako tam ich zástupcovia... Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik