Matovič zase plačká a sťažuje sa na nenávisť médií: Som bojovník, ale možno to vzdám
17 | 04 | 2021 I Ivan Brožík

"Vyhrali sme voľby, hoci nás neúnavne odpisovali a iných mali vopred vybratých. Pokazili sme im plán. Napriek najhoršej pandémii od prvej svetovej vojny nedali nám ani tých povestných sto dní a od prvej chvíle začali svoje útoky a manipulácie. Štvali, burcovali ľudí, ale napriek tomu sme sa držali až tak, že sme boli nasledujúci polrok najlepší z celej Európy." Citát Igor Matovič.


Blanár: Sputnik bol Matovičov zúfalý, no nevydarený nástroj ako zastaviť pád popularity
"Prvého marca Igor Matovič s ministrom zdravotníctva teatrálne vítali vakcínu Sputnik na košickom letisku a sľubovali, že do dvoch týždňov sa začne s očkovaním. Šesť týždňov prešlo a stále nič..." Citát Juraj Blanár. Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Ivan Brožík


Reprofoto FB (@Igor Matovič)


"Potom prišla jeseň a čísla pozitívnych začali rásť." Píše v statuse na sociálnej sieti expremiér Matovič.
Spasiteľ národa

"Prišiel som s ideou celoplošného testovania s cieľom zastaviť hrozivý nárast. Podarilo sa a podľa štúdie z naj vedeckého časopisu sveta - Science, z týždňa na týždeň sme tak znížili počet pozitívnych o 58 percent." Chváli sa Igor Matovič.

A dodáva - "napriek eminentnej snahe médií, opozície a, bohužiaľ, aj pani prezidentky".
Oni a ja

"To im nepasovalo do karát. Následný hon proti mne a plošnému testovaniu nabudil nášho koaličného partnera natoľko, že začal v čase nárastu pozitívnych burcovať za otvorenie reštaurácií a barov. A k sabotáži nákupu životne dôležitých testov. Miesto ich nákupu si doprial spokojnú dovolenku v Dubaji. Až prišlo bez predvianočného testovania peklo, ktoré sme si všetci museli prežiť a prežívame." Útočí už klasicky a bez invencie Matovič.

Neuveriteľné: Lengvarský sa postavil Matovičovi! „Baťová má moju dôveru,“ vyhlásil
S týmto zrejme expremiér a minister financií Igor Matovič nerátal. Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský dnes vyhlásil, že riaditeľka ŠÚKL má jeho dôveru. Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

O poprave

"V jeho špičke som však spáchal smrteľný hriech. Tajne som sa s Rusmi dohodol, že nám pomôžu s dvoma miliónmi vakcín. Až naši koaliční ´partneri´ Sputnik na košickom letisku využili ako zámienku na moju a Marekovu politickú popravu. A mysleli si, že pokorený odídem do zabudnutia. Lenže mne sa to takto začína páčiť ešte viac." Píše na sociálnej sieti Matovič.
Matovič o pravde

"Dnes stoja proti mne zoradené šíky ľudí, ktorým sa nebojím do očí opakovať, že novinár by mal pravdu hľadať, a nie ju vytvárať. Že novinárov kvalít Jána Kuciaka je na Slovensku, bohužiaľ, len pár. A ich to strašne vytáča."

"Až tak, že stratili všetky zábrany a dovolili, aby ich ovládla nenávisť. Nenávisť, ktorou sa vzájomne hecujú, ktorá im zaslepuje oči pred pravdou a majú dnes už len jediný cieľ - moje absolútne pokorenie. Nepatrím do ich progresívneho sveta. Chyba v systéme."
Nevzdáva sa, ale možno sa vzdá

"Som bojovník a nerád sa vzdávam. Je však možné, že sa im to podarí. Ich sú zástupy a ja sám. Ak sa to však stane, budem sa na rozdiel od nich do zrkadla vždy rovno môcť pozrieť. Lebo som nikdy, na rozdiel od nich, nikdy neslúžil oligarchom či mafii, ktorí vlastnia väčšinu slovenských médií. ?"

(medzititulky red. HD.)

Matovič musí odísť z vlády a najlepšie aj z politiky. Len kto ho prinúti? dumá Nicholsonová
Je zvláštne, ako dokázal Igor Matovič za čosi viac ako rok prehodiť kabát. Aký bol v opozícii a aký je teraz mu pripomenula na sociálnej sieti europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová. Čítať ďalej
16 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik