Horor reprezentanta Valábika: Jeho novonarodená dcérka prestala dýchať!
17 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Horor si na vlastnej koži zažil bývalý hokejový reprezentant Boris Valábik s manželkou Luciou. Ich dvojmesačná dcérka prestala dýchať, privolaná musela byť aj záchranná služba, informujú Topky.

Peklo v rodine Valábikovcov! Ich novonarodená dcérka Viki prestala dýchať v momente, keď pri nej nikto nebol. „Stalo sa to v jedno bežné piatkové popoludnie. Bol som na poschodí a počul som pípať alarm. Keďže máme ten najkvalitnejší monitor na trhu, nemá falošné poplachy. Pípa len vtedy, keď malinkú vyberieme z postieľky a monitor zabudneme vypnúť. Manželka bola dole, tak som si myslel, že podložku nevypla a ide o planý poplach. Po chvíli som však počul, ako manželka v panike kričí: ‚Dýchaj, Viki, dýchaj! Preber sa!‘ Asi po pol sekunde som bol dole,“ opisuje hrozivé momenty Valábik.

Manželia sa malú Viki snažili zachrániť búchaním po chrbátiku, nič však nezaberalo. „Začala nám červenieť a okolo očiek a ústočiek modrať. Privinul som si ju k sebe a začal som jej dávať umelé dýchanie. Keď som ju držal v náručí, až sa mi podlomili kolená, pretože myšlienke, že ju nezachránim, že ju môžem stratiť, som sa neubránil,” šokuje bývalý hokejista, ktorý dával dcérke umelé dýchanie, kým jeho manželka volala záchrannú službu.


„Poradili nám po tom všetkom, čo sme vyskúšali, dať malú na rovnú tvrdú podložku a začať s masážou srdca. Vtedy nám opäť začala dýchať,“ opísal hrôzostrašné chvíle, počas ktorých mohol prísť o dcérku.

Takýto kompliment naozaj nečakal! Valábik vystrúhal Gáboríkovi prekvapivú poklonu
05 | 02 | 2021 | Timotej Dudka