Neuveriteľné: Lengvarský sa postavil Matovičovi! „Baťová má moju dôveru,“ vyhlásil
16 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

S týmto zrejme expremiér a minister financií Igor Matovič nerátal. Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský dnes vyhlásil, že riaditeľka ŠÚKL má jeho dôveru.


A máme tu prvého ministra za OĽaNO, ktorý sa vzoprel Igorovi Matovičovi. Minister financií včera na tlačovej konferencii zvalil všetku vinu za neúspech pri ruskej neregistrovanej vakcíne Sputnik V na riaditeľku Štátneho ústavu na kontrolu liečiv (ŠÚKL) Zuzanu Baťovú a nepriamo žiadal jej hlavu. Minister zdravotníctva podľa informácií portálu dennikn.sk však vyhlásil, že za problémami s vakcínou nestojí ona.

„Zatiaľ má moju dôveru,“ povedal dnes v rádiu Expres šéf rezortu zdravotníctva Vladimír Lengvarský. Nemyslí si, že za problémy s ruskou stranou, ktoré sa týkajú Sputnika V, môže Zuzana Baťová alebo ŠÚKL.

Baťová nie je anjel! Na internete sa objavili zaujímavé informácie o riaditeľke ŠÚKL
Igor Matovič tvrdí, že problémy okolo vakcíny Sputnik V spôsobil Štátny ústav pre kontrolu liečiv, čo jeho riaditeľka Zuzana Baťová popiera. Že v tom ale môže mať prsty aj ona sama naznačuje článok, ktorý na svojom profile zverejnil doktor Peter... Čítať ďalej
15 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik