Lipták: Po prvom výstrele amerického vojaka budú mať USA životnosť maximálne pol hodinky
16 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Situácia na ukrajinsko-ruských hraniciach je stále napätá a so znepokojením ju sledujú aj Slováci. Čo by sa mohlo stať, ak by došlo k ozbrojenému konfliktu, si dnes nikto nedokáže poriadne predstaviť.


Pri súčasnej výzbroji ruskej armády na jednej strane a americkej s NATO na druhej je jasné, že pre svet by bol vojenský konflikt katastrofou. Vývoj situácie na Ukrajine sleduje aj kontroverzný lekár Peter Lipták. Myslí si, že vzhľadom na zbraňové systémy Ruska USA zaspali dobu. Napísal to v statuse na sociálnej sieti.

„Zhromažďujú svoju inváznu armádu na hraniciach s Ruskom a pripravujú sa na útok. Lenže dnes má Rusko pre prípad ich útoku pripravený iný scenár. Má pripravené rakety s jadrovými hlavicami. Do pol hodiny urobia z Atlantického do Tichého oceánu, medzi Kanadou a Mexikom, prieplav,“ konštatuje Lipták.

Dodáva, že za ten čas stihnú americké vojská postúpiť dva kilometre na územie Ruska a už nebudú mať doma nič.



„USA vojská vedú vojnu klasickým spôsobom ako za čias Napoleona či Hitlera na cudzom území, bez využitia moderných distančných zbraní a technológií a vlastný štát s vlastnými rodinami nechali nechránený, vystavený napospas úplnému zničeniu. Veď po prvom výstrele USA vojaka Biden, a nielen Biden, bude mať životnosť maximálne pol hodinky,“ píše veľavravne Lipták na záver statusu.

Ak sa Ukrajina nespamätá, výsledkom môže byť totálna vojna s Ruskom
Názor Paula Robinsona (Russia today) Čítať ďalej
05 | 04 | 2021 | Diana Zaťková