Kniha pre deti od štyroch rokov šokovala rodičov. „Andrejka si hladí pipinku. Robí to rada...“
16 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Súčasná moderná doba poskytuje deťom rozličné možnosti ako „spoznávať“ život. Lenže kniha Čo to tam mám, ktorú ponúkajú u našich západných susedov deťom od štyroch rokov, šokovala nejedného rodiča.


Hovorili ste s vašimi malými deťmi o veciach okolo sexu? Nie? Nuž vedzte, že v susedných Čechách predávajú pre malé deti knižku Čo to tam mám, v ktorej sa o istých veciach ohľadom sexu dozvedia viac, než by ste očakávali, respektíve než by ste im vy sami povedali. Jednu jej stranu (TU) zverejnil na facebookovom profile Veselé vtipy Kryštof Noel. Takouto knihou sa môže skryto šíriť pedofília, respektíve sa pripravujú budúci sexuálni predátori.
Takto sa mi žalúdok nezdvihol už veľmi dlho, a to už som videl skutočne veľa

Však ako inak si môže normálny človek vysvetliť slová, ktoré sú napísané na uvedenej stránke v knihe: „Pindík a pipinka sú veľmi citlivé časti tela. Stačí sa ich len zľahka dotknúť a už cítite, ako vás to šteklí.“ A pod obrázkom erotická časť pokračuje: „Andrejka to robí rada. Keď si ide do svojej izby odpočinúť, hladí si pipinku. Vie, že to môže robiť, keď ju nikto nevidí.“ Šokujúce slová a vety nenechali pokojnými ani viacerých diskutujúcich, ktorí to autorovi knihy poriadne „vysvetlili“.

„Čítal som a musím konštatovať, že takto sa mi žalúdok nezdvihol už veľmi dlho, a to už som videl skutočne veľa,“ neskrýval rozčarovanie Jiří Drtina. „Andrejka už to robí dávno, odkukala to od mamičky,“ píše posmešne Štěpán Šalai.

„A keď som šiel Andrejke hladiť pipinku, tak sa na mňa vrhli obidvaja otcovia naraz a zbili ma,“ dodáva v podobnom duchu Tomas Sesedláček. „Som zlá matka. Keď mal chlapec 13, našla som pod TV stolíkom asi 10 CD, samé ´péčka´. Tak som mrkla, či nečumí na gayov, tehotné, liliputky alebo tehotné liliputky. Samé kozaté blondíny. Spokojná, že je normálny, som to kopla naspäť pod stôl a robila sa, že nič. Povedala som si, že už teda všetko vie. Toľko sexuálna výchova u nás. Túto knižku vymyslel úchyl, to mi nikto nevyhovorí,“ napísala Mária Doležalová.

Uhrík: Trh s deťmi pre homosexuálne páry sa organizuje aj v Bruseli. Dieťa stojí 90 - 150 tisíc dolárov
Na Slovensku nie sú uzákonené sobáše homosexuálnych dvojíc. Vo viacerých krajinách EÚ sú však legálne. Europoslanec Milan Uhrík na sociálnej šokuje informáciou, že aj v Bruseli existuje trh s deťmi práve pre takéto páry. Čítať ďalej
21 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik