Vyše milión eur! Ktorá slovenská celebrita zarobila počas pandémie najviac?
15 | 04 | 2021 I Timotej Dudka

Padnémia koronavírusu si nevyberá. Na nedostatok zárobkovej činnosti doplatili aj umelci a známe tváre. Ktorá z nich si za rok 2020 zarobil najviac podľa daňového priznania?


Ako píše portál Plus 7 dní, daňové priznania za rok 2020 ukázali krutú realitu. Kým sa podaktorí umelci museli preorientovať na iné živobytie, niektorí si padnémiu, ktorá postihla celý svet, ani len nevšimli.

Jednou z takých je aj instagramová influencerka Zuzana Plačková. Podľa jej daňového priznania zarobila v čistom až 10-krát viac ako predminulý rok, a to aj napriek pandémii a jej ekonomickom dopade. Majiteľka spoločností Úspešný s.r.o, Nezapredaná s.r.o či QUEEN s.r.o sa tak ocitla na samotnom vrchole slovenského šoubiznisu.

Za rok 2020, kedy dráždila Slovákov uväznených v okresoch svojimi príspevkami z početných exotických dovoleniek, tak podľa informácií vyššie uvedeného portálu jej príjem predstavuje hodnotu vyše milióna eu! Čistý zisk z toho by podľa jej priznania mal byť 532 000 eur. Plačková však tvrdí, že si svoje úspechy "tvrdo odmakala", a tak nám neostáva nič iné, ako jej popriať veľa úspechu aj v roku 2021.

Svadobná obrúčka? Vieme, čo za tajuplný prsteň nosí Pellegrini na ruke!
14 | 04 | 2021 | Tibor Sipos