Blaha šokuje: Hovorí sa, že Rusko požaduje Sputnik naspäť, lebo Matovič zaň nezaplatil!
15 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Klamstvo Igora Matoviča o vakcíne Sputnik, ktoré objavila prezidentka celkom pobavilo podpredsedu Smeru-SD Ľuboša Blahu. Ten sa smeje z hlavy štátu z toho, že však ona ho do funkcie vymenovala hoci vedela, aký je daňový podvodník.


Ľuboša Blahu, rovnako ako celý jeho Smer-SD, Igor Matovič doslova irituje a nenazvú ho inak ako daňový podvodník. Aj preto ich veľmi prekvapilo, že ho prezidentka vymenovala za ministra financií. Toto, ale nielen toho spomenul Ľuboš Blaha vo svojom statuse na sociálnej sieti.
Za všetku tú hanbu, čo Matovič pácha, môže aj prezidentka, vinu zo seba nezmyje

Podpredseda Smeru-SD neobišiel hneď v úvode statusu skutočnosť, že dnes prezidentka Zuzana Čaputová nepriamo obvinila Igora Matoviča z klamstva. Vyhlásila, že Rusi od nás nežiadali Sputnik späť kvôli tomu, že u nás bol skúmaný v necertifikovanom laboratóriu.

„Toto je veľká vec,“ netaji Blaha, ktorého by zaujímalo, prečo sa hlava štátu tak veľmi rozhorčuje nad Matovičom. „Nebola to ona, kto ho vymenoval za ministra, aj keď nemusela? Za všetku tú hanbu, čo tento pán pácha, môže aj ona – vinu zo seba nezmyje,“ píše poslanec a podpredseda Smeru-SD. „Čo sa týka Sputnika, sú len dve možnosti – klame ona alebo on. Čaputová alebo Matovič. Ak sa ukáže, že má pravdu Čaputová, Matovič by mal okamžite odísť z politiky. Ale aj vice versa. Už stačilo klamania, Slováci si zaslúžia pravdu,“ rozpaľuje sa Blaha.
Nezaplatil?

„Hovorí sa, že Rusko požaduje Sputnik naspäť, lebo Matovič za vakcíny nezaplatil. Ak sa toto potvrdí, tak to je definitívny koniec OĽaNO,“ šokuje Blaha a dodáva: „Alebo klame pani Čaputová?“ Podľa Blahu na tlačovka ako minister financií Matovič vyhlásil, že pôjde po krku všetkým daňovým podnikateľom. „Už som len čakal, kedy si na tlačovke začne vykrúcať vlastný krk a predvedie sám seba na políciu. Ten pocit, keď chlap, čo zbohatol na daňových podvodoch nadáva podnikateľom, ktorí podvádzajú a neplatia dane... Epické. A ešte vykrikuje, že kto nahlási podvodníka, by mal mať za odmenu nárok na 50 % dlžnej sumy,“ smeje sa s Matovičovho návrhu Blaha.

Ľuboš Blaha gratuluje médiám, že si po roku a viac ako desaťtisíc mŕtvych uvedomili, že Matovič je blázon
"Pripomína mi to zabrzdeného účtovníka Uga Fantozziho, na ktorého sa z každej police jeho ženy rútili tony rožkov a on po tuhom premýšľaní "náhle pojal jakési podezření", že Pina mu zahýba s pekárom." Citát Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
10 | 04 | 2021 | Ivan Brožík

Pán Matovič bol až taký drzý, že nielenže podvádzal na daniach, ale ešte si aj vymýšľal

Podpredseda Smeru-SD priznáva, že ho napadlo, ako si privyrobiť. „Stačí na daňovú správu nahlásiť najznámejšieho daňového podvodníka na Slovensku. Istého Igora Matoviča z Trnavy. Tento pán Matovič z Trnavy bol až taký drzý, že nielenže podvádzal na daniach, ale ešte si aj detinsky vymýšľal, že spolu s matkou prejazdil na Fabii vyše 600 kilometrov denne. Tak čo – kde je naša odmena, pán minister?“ posmeškuje ďalej Blaha, ktorý chce požiadať ministerstvo zdravotníctva, aby láskavo prestalo s tou neuveriteľne lacnou propagandou o AstraZenece.

„Dnes si na sieti vycapili plagátik, že existuje len 0,00065% šanca, že z tejto vakcíny dostanete krvnú zrazeninu. Že haha, hihi, to je ako úder blesku. Pri všetkej úcte, to takto sa staviame k ľudskému životu? A čo keď to bude práve vaša mama, kto dostane tú krvnú zrazeninu? To vám je jedno? Šermujete tu percentami, ako by nešlo o životy našich blízkych,“ hnevá sa pri týchto slovách Ľuboš Blaha.



Podpredseda Smeru-SD vzápätí pridáva percentá pri akých je šanca, že zomriete na Covid, ak ste mladý človek pod 40 či 50 rokov. „Pri najmladších je doslova nulová, keď máte pod 30 rokov tak je to pod 0,1%, keď pod 40 rokov, tak je to pod 0,2% atď. A to najskôr ten Covid musíte dostať a šanca, že ho chytíte, je koľko? Necelé percento. Či ešte menej? A z tohto necelého percenta si vyrátajte tú 0,1-percentnú šancu, že zomriete. Vie vôbec niekto vyjadriť to miniatúrne číslo, ktoré ukazuje pravdepodobnosť toho, že ako zdravý a mladý človek umriete na Covid?“ pýta sa Blaha a vzápätí kladie ďalšie otázky: „To takto sa najnovšie ideme pozerať na životy ľudí? Toto odporúča ministerstvo zdravotníctva? Takto ideme zľahčovať riziko smrti? Považujem to za - cynické.“ Podľa Ľuboša Blahu sa táto vláda každým dňom zakopáva hlbšie a hlbšie do morálneho a politického bahna. „Ale referendum sa blíži – a spolu s ním aj zmena!“ konštatuje na samý záver svojho statusu.

Fico: Aj novinári, ktorí ho predtým glorifikovali pochopili, že Matovič je pomätený (VIDEO)
Staronová vláda leží v žalúdku opozície rovnako ako tá pred ňou. A to aj preto, že v nej sú v podstate tí istí ľudia. Svoje výhrady voči kabinetu Eduarda Hegera vyjadril predseda Smeru-SD Robert Fico aj v rozhovore pre Televíziu Slovan, ktoré... Čítať ďalej
15 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik