Belousovová: "Michelovi by som si sadla na kolená, rovno pred Erdoganom. Ženy v Európe so sebou nedajú kývať!"

"Skutočnú tvár liberalizmu sme mohli vidieť počas audiencie u Erdogana, keď pána Michela ani len nenapadlo zdvihnúť svoj ctený zadok zo stoličky. Všetko je to len pokrytectvo a klamstvo v mene získania voličov a moci!" zamýšľa sa Anna Belousovová nad skutočnými hodnotami EÚ na svojom facebooku. 




Určite si spomínate na nedávny vraj protokolárny incident, keď počas stretnutia predsedníčky Európskej komisie Leyenovej a predsedu Európskej rady Michaela s tureckým prezidentom Erdoganom stoličku vedľa prezidenta mal pripravenú len muž - Michel a žena - Leyenová ostala najskôr zaskočená toľkou neokrôchanosťou stáť a potom si sadla bokom na diván.


"Samozrejme, že to nebola náhoda. Turecký prezident to urobil zámerne. Dal tak najavo, čo si myslí nielen o tzv európskych hodnotách, ale aj o predstaviteľoch EU vôbec," komentuje situáciu Belousovová.


Médiá písali, že bola potupená predsedníčka EK Leyenová. Podľa bývalej národniarky ani im a ani ďalším predstaviteľom EÚ doteraz nedošlo, že potupená nebola len Leyenová, ale celá Európska únia. A rovnako vraj nepochopili, že strojcom potupy nebol ani tak Erdogan, ako oni sami.



Starosť EÚ len o svoje zadky

"Od ortodoxného Turka sa predsa dá očakávať, že sa bude správať ku každej žene spôsobom sebe vlastným, t.j. ponižujúcim. No od predstaviteľa EÚ by som očakávala, že nebude takéto správanie už z princípu akceptovať. Zvlášť, ak cieľom hulvátského správania bola jeho kolegyňa. Stručne povedané: ja by som čakala, že pán predseda Európskej rady vstane a uvoľní svoje miesto svojej kolegyni!"


Tým by dal, podľa Belousovovej, veľmi jednoducho a jasne najavo aj Erdoganovi, čo sú to tie "európske hodnoty". Tým že ostal sedieť a kašlal na problémy svojej kolegyne však odhalil skutočné hodnoty politikov EÚ.


"A tými sú pokrytectvo a starosť len o vlastný zadok (v tomto prípade doslovne). Paradoxne, tento pán "gentleman" je členom frakcie európskych liberálov, ktorí tak radi trepú o rodovej rovnosti, právach žien atď. Všetko je to len pokrytectvo a klamstvo v mene získania voličov a moci!"


Bodku za tým celým dali ďalší predstavitelia EÚ, ktorí vyzvali Leyenovú a Michela na ukončenie vzájomných nezhôd.



Frázy o tímovom duchu

"Na čo Michel pohotovo reagoval frázami , že je za zachovanie jednoty EÚ a tímového ducha. Fakt do popuku. Tímový duch a jednota je podľa neho to, že niekto sa bude rozvaľovať v kresle a druhý bude stáť pred ním v pozore. A tak je to aj s prístupom k jednotlivým štátom EÚ. V rámci jednoty, tímového ducha a aby neboli vzájomné nezhody, sa bohaté štáty nabaľujú na úkor chudobných a leštia nám rozumy pokryteckými rečami o nejakých európskych hodnotách. Spomeňte si vždy pri tých rečiach na predsedníčku EK, ako stojí ako taká trúbka a chudera pred svojím, v kresle rozvaleným, kolegom liberálom."


Názov fotografie by vraj mohol byť: "Európske hodnoty a európska jednota v praxi."


"PS: Chybu urobila aj Leyenová. Ak by som bola na jej mieste ja, určite by som neostala stáť , ani by som si nesadla niekde bokom. Jednoducho by som svojho kolegu Európana požiadala, aby mi uvoľnil miesto.


A určite by to urobil ... To si píšte!  Keby náhodou nie, sadla by som si mu na kolená. A rovno pred Erdoganom! Nech si aj on zapamätá, že ženy v Európe so sebou nedajú kývať."


Erdogan chce Ukrajine pomôcť získať späť Krym a podporuje aj snahy Kyjeva o vstup do NATO
11 | 04 | 2021 | Diana Zaťková