Meghan rozzúrila Britov kvôli pohrebu princa Philipa: Vtedy to šlo, a teraz nie?!
14 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Meghan Markleová (39) sa ako jediná členka kráľovskej rodiny nezúčastní sobotňajšieho pohrebu princa Philipa († 99). Dôvodom je vraj jej pokročilé tehotenstvo. Verejnosť sa pri počutí tohto argumentu musela na chvíľu zamyslieť; nebola to Meghan, ktorá v siedmom mesiaci požehnáného stavu odletela do New Yorku na oslavu svojho nenarodeného dieťaťa?

Ako píše Blesk, kým sa vojvoda zo Sussexu (36) v sobotu objaví vedľa brata a otca v pochode za rakvou svojho zosnulého dedka, jeho manželka Meghan bude sprievod rovnako ako milióny ľudí sledovať v televízii. Podľa zahraničných médií Markleová prejavila záujem a snažila sa odprevadiť trúchliaceho manžela do Británie, lekári jej to ale vzhľadom k pokročilému tehotenstvu údajne nedoporučovali. Informoval o tom denník Mirror.

Akokoľvek pochopiteľne môže tento argument znieť, verejnosť ho neberie a na sociálnych sieťach vo veľkom pripomína Meghanin výlet do New Yorku vo februári 2019, kde sa zúčastnila tzv. baby shower, ktorú pre ňu pripravili najbližšie kamarátky. V tej dobe bola vojvodkyňa zo Sussexu v siedmom mesiaci tehotenstva.

Kráľovský palác sa prvýkrát vyjadril ku kontroverznému rozhovoru Harryho a Meghan
Po rozhovore vojvodkyne Meghan a princa Harryho s moderátorkou Oprah Winfreyovou, v ktorom zazneli závažné obvinenia, sa čakalo na reakciu britskej kráľovskej rodiny. Buckinghamský zverejnil v utorok oficiálne vyhlásenie, píše iDnes. Čítať ďalej
10 | 03 | 2021 | Timotej Dudka


Pre niektorých fanúšikov kráľovskej rodiny sa jedná o bezprecedentný dôkaz jej ublíženosti a neúcty k monarchom. Iní zas tušia, že by po škandalóznom rozhovore s Oprah Winfreyovou, v ktorom obvinila neznámeho člena rodiny z rasizmu a sťažovala sa na nedostatočnú ochranu pred médiami, nebola medzi šľachticmi vítaná. Krátko pred rozhovorom sa navyše objavili zvesti, že Meghan v minulosti šikanovala niektorých svojich zamestnancov.

Ako to celé naozaj je, vie len sama vojvodkyňa. Okrem manželského páru a blízkych nemá nikto poňatie o priebehu druhého tehotenstva a či by dlhý let a panujúca hrozba nákazy koronavírusom nemohli ohroziť matku a dieťa. Treba pripomenúť, že Meghan v júli minulého roka samovoľne potratila, obavy o zdravie nenarodeného dievčatká sú tak úplne namieste.

Náboženské hnutie britského princa Philipa: Domorodci ho uctievajú ako boha!
13 | 04 | 2021 | Tibor Sipos