Matovičova sestra: Aj ja by som chcela mať doma takú „prázdnu špajzu“ a v nej plno miliónov
14 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Koaliční politici po vstupe do vlády s obľubou hovorievali, ba niektorí ešte stále hovoria, že po bývalej vláde našli iba prázdnu špajzu. Po viac ako roku ich vládnutia ale má na vec iný názor aj sestra nášho súčasného financmajstra Zuzana Belicová.  


Matovičova sestra bola od začiatku jeho vládnutia väčšou či menšou kritičkou krokov, ktorými si pomaly znepriateľoval celý národ. Potom sa síce postavil na jeho stranu, no teraz zrejme opäť pochopila, že vyjadrenia koalície nie sú tak celkom pravda. Svoj názor vyjadrila aj v statuse na sociálnej sieti.



„Aj ja by som chcela mať doma takú „prázdnu špajzu“, akú majú politici a v nej plno miliónov € z daní ľudí na testy, vrtuľníky, radary ... Mala by som v tej „prázdnej špajzi“ plno kompótov,“ píše Zuzana Belicová náražajúc na ministra obrany a Matovičovho straníckeho kolegu Jaroslava Naďa. Ten sa totiž v čase keď Slovensko v boji za zastabilizovanie ekonomiky potrebuje každé euro, a minister financií Igor Matovič sa podnikateľom zastrája, že bude pozorne otáčať každé eur, veselo nakupuje za ťažké milióny vojenskú techniku.

Matovičova sestra Belicová: Matovič, Sulík, Remišová sú odtrhnutí od reality. "Ale že totálne!"
02 | 04 | 2021 | editor01hd