Hosťom Šimkovičovej bol Fico: "Matovič je politická mŕtvola a Heger je na premiéra nepripravený, navyše člen nejakej sekty"
14 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Najnovším hosťom exposlankyni NR SR Martiny Šimkovičovej v relácii na internetovej televízii Slovan bol bývalý predseda vlády Robert Fico, informuje Plus jeden deň. 


Diskusia sa nevyhla ani téme ako nová vláda premiéra Eduarda Hegera, ktorý je podľa Roberta Fica členom náboženskej sekty. Líder Smeru pritom nezabudol označiť ministra Igora Matoviča za mŕtvolu. ,,Ja nerád kopem do politických mŕtvol. No Matovič si to spôsobil sám. On je pomätený blázon. A pán Heger? Je to síce slušný človek, ale zdá sa, že je súčasťou nejakej náboženskej sekty. Je evidentne nepripravený na výkon funkcie premiéra,” nešetril kritikou bývalý premiér.

Keď sa diskusia otočila na tému Monika Jankovská, Fico zachoval postoj, v ktorom si bývalú štátnu tajomníčku odsúdenú za korupciu obhajoval. ,,Páchali sa na nej gestapácke zverstvá. Útle žieňa viedli ozbrojenci v putách!” Čudoval sa.

Šimkovičová so svojim hosťom diskutovala aj o lukratívnom komplexe Bonaparte, často skloňovanom v súvislosti s odsúdeným Bašternákom či podnikateľom Mariánom Kočnerom. "Veď niekde predsa bývať musíte!” Poznamenala Šimkovičová na záver relácie.

Šimkovičová naložila Mikasovi za nadváhu, Krčmérymu za vzhľad a Čaputovej za nesvojprávnosť
V internetovej televízii sa servítky pred ústa brať nemusia! Potvrdila to aj moderátorka a bývalá poslankyňa NR SR Martina Šimkovičová. Nešetrila Čaputovú, Mikasa ani Krčméryho, píše Plus jeden deň. Čítať ďalej
24 | 03 | 2021 | Timotej Dudka