Draxler o Matovičovi: Psychopat len znovu potvrdil, že je psychopat. Obyčajný srab je to, dodal Baťo
14 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Igor Matovič síce nútene prešiel z postu premiéra na post ministra financií, lenže asi zabudol na to, že už má iné povinnosti ako viesť tlačovky o opatreniach proti koronavírusu či iných veciach, ktoré spadajú do kompetencie riadenia predsedu vlády.


Že Igor Matovič úplne kašle na to, že už nie je premiérom a ďalej komunikuje pred verejnosťou všetko podstatné si všimli mnohí. Exminister Juraj Draxler, poslanec za Hlas-SD aj manžel riaditeľky ŠÚKL Rado Baťo mu to poriadne pripomenuli vo svojich statusoch, ba dvaja mu dali jasne najavo, že podľa nich bol a aj zostal psychopatom.
Heger aj Lengvarský nechali v pokoji Matoviča na tlačovke odohrať jeho cirkus

„Ak psychopat len znovu potvrdil, že je psychopat, tak čo na tom jeho dnešnom psychopatickom vystúpení vlastne prekvapilo?“ napísal Juraj Draxler ako komentár na vystúpenie Igora Matoviča počas tlačovej besedy.



„Presne takto to vyzerá, keď sa psychopatovi postavíte, neustúpite a nedovolíte mu šikanovať ľudí, ako sa mu zachce. Začne zbabelo a sebaľútostivo kvičať. Ľutovať sa, že je chúďatko terčom „mediálneho lynču“ a „vulgárnych urážok“. Obyčajný srab je to,“ skonštatoval Rado Baťo mieriac na ďalšie Matovičove samoľutovanie sa.



„V rozpore s akýmikoľvek zákonmi i logikou si dnes Igor Matovič vynútil, že uvoľňovanie epidemiologických opatrení bude komunikovať ON. Na tlačovke bol pritom aj minister zdravotníctva a na svoju obrovskú hanbu aj premiér Eduard Heger. Napriek tomu nechali Matoviča tento cirkus odohrať. Ale aspoň sme na vlastné oči videli, kto je naozaj premiér a kto len jeho hovorca,“ pridal svoje polienko kritiky poslanec za Hlad-SD Matúš Šutaj Eštok.

Aj menej chápavým začína dochádzať, že tu vládne človek s psychopatickými črtami, tvrdí Draxler
Igor Matovič má za sebou rok pôsobenia v kresle premiéra. Za ten čas urobil veľa vecí, ktoré mu opozícia mohutne vyčíta. Kriticky sa na jeho vládnutie pozrel v statuse aj exminister školstva Juraj Draxler. Čítať ďalej
21 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik

Matovič na otázky vraj odpovie keď bude vidieť, že tá nenávisť trošku opadne

Podľa Šutaj Eštoka sa ešte väčší škandál odohral v úplnom závere tlačovky, po tom, čo ju jej oficiálny organizátor Heger už ukončil. „Matovič sa postavil pred mikrofóny, no nie preto, aby zodpovedal na novinárske otázky. Lebo tých bolo neúrekom: kto a kedy podpísal zmluvu na nákup Sputnika? Koľko nás to stálo? Prečo je zmluva tajná? Matovič však túžil médiám povedať niečo iné: „Nemám chuť zatiaľ robiť tlačovku, keď vidím, čo píšete, a aké informácie poskytujete vašim čitateľom a vašim divákom. Keď budem vidieť, že tá nenávisť trošku opadne, veľmi rád sa pred vás postavím a zodpoviem akékoľvek otázky.“



Inými slovami, Matovič bude odpovedať na otázky, ktoré sa priamo týkajú všetkých slovenských občanov, vtedy, keď sa novinári polepšia,“ konštatuje znechutene Šutaj Eštok, ktorý pripomenul povolebné slová Igora Matoviča, na ktoré si určite pamätajú mnohí Slováci - transparentnosť, hovorenie pravdy, otvorené vládnutie. „Sľubov mali plné ústa – a toto je realita,“ pridáva na samý záver poslanec Hlasu-SD.

Matovič vs. Baťo - rozuzlenie: „Zbabelé psychopatické ho*no“ bude teraz šéfovať „hrdinovi“ brániacemu manželku
Približne pred mesiacom si vtedajší premiér Igor Matovič a úradník Ministerstva financií Radoslav Baťo skočili poriadne do vlasov. Ich divoká slovná prestrelka bude mať teraz nečakané, no o to zaujímavejšie rozuzlenie. Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik