Župan Droba blúzni: Na premiérskej stoličke si viem predstaviť len Sulíka alebo Mikloša
13 | 04 | 2021 I editor01hd
Bratislavský župan Juraj Droba blúzni. V rozhovore pre Plus jeden deň uviedol, že na premiérskej stoličke si vie predstaviť len jedného alebo dvoch ľudí. Sú nimi predseda SaS Richard Sulík alebo asociálny ekonóm Ivan Mikloš.

Droba v interview hovorí, že súčasného premiéra Eduarda Hegera pozná dvadsať rokov. Sú dobrí kamaráti, no nevedel si ho predstaviť v pozícii premiéra. "Premiérsky materiál je na Slovensku veľmi obmedzený tovar a ešte aj dnes by som si vedel na tejto stoličke predstaviť iba jedného alebo dvoch mužov," povedal bratislavský župan pre Plus jeden deň.

Na otázku, o koho ide bez váhania odpovedal: "Richarda Sulíka alebo Ivana Mikloša."

Nakúpiť musíme vojenské radary, tvrdí Naď. Zdravotníctvo musí počkať
Podľa ministra Naďa potrebujeme 3D radary z Izraela, lebo na nich čakáme už 10 rokov. Vyhlásil to v diskusnej relácii TA3 V politike. Peniaze na zdravotníctvo asi budú musieť počkať. Čítať ďalej
13 | 04 | 2021 | Imrich Kovačič


Na ďalšiu otázku, či teda neverí, že jeho kamarát Heger premiérsku funkciu zvládne, odpovedal Droba rovnako neuveriteľne: "Práve naopak, jeho prvé dni v úrade ukazujú, že to dá a môže byť pokojne aj najúspešnejší slovenský premiér."

Droba tiež uviedol, že ak má niekto potenciál fungovať s Igorom Matovičom, tak je to práve Heger. "Igora veľmi dobre pozná, je empatický a lojálny, čo si uvedomuje aj bývalý premiér. Zvonku sa to môže javiť inak, ale k vážnemu konfliktu medzi nimi dvomi zrejme nikdy nedôjde," dodal v rozhovore pre Plusku šéf Bratislavského samosprávneho kraja.

Baťovú a jej ŠÚKL určite zastávať nebudem. Kvôli nim prišil môj otec o nohu, priznáva Blaha
Igor Matovič opäť pourážal našich vedcov, ale aj Zuzanu Baťovú a jej ŠÚKL. A práve na túto inštitúciu a jej riaditeľku má Ľuboš Blaha ťažké srdce. Oni údajne môžu za to, že jeho otec prišiel o nohu, preto im to dal vo svojom statuse aj poriadne... Čítať ďalej
13 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik