Podnet na Slovenskú republiku na medzinárodný súd, za celoplošné testovanie, je podaný! Skončia naši politici v base? 
13 | 04 | 2021 I Petra Demková

„Dňa 12.4.2021 skupina advokátov, zástupcov rôznych profesií a občianskych aktivistov podala svoj podnet na Medzinárodný trestný súd za vykonanie nepovolených medicínskych experimentov na ľuďoch,“ informuje stránka samvojakvpoli.sk.


Na stiahnutie je k dispozícii celé podanie aj s advokátmi, ktorí podanie pripravili. Pod podnet sa podpísalo mnoho občanov.


„Signatári tohto podania vidia v dlhodobo prebiehajúcich celoplošných testovaniach obyvateľov Slovenska na ochorenie COVID-19 (začalo sa realizovaním operácia Spoločná zodpovednosť Ozbrojenými silami Slovenskej republiky) vážne porušenie medzinárodných záväzkov Slovenskej republiky vyplývajúcich z ustanovení Rímskeho štatútu a iných medzinárodných záväzkov, čo môže zakladať trestnoprávnu zodpovednosť viacerých členov vlády Slovenskej republiky a aj ďalších osôb, ktoré sa aktívne podieľali na celoplošných testovaniach populácie Slovenskej republiky antigénovými testami (spolupôsobenie subjektov so sídlom mimo územia Slovenskej republiky nie je vylúčené),“ informujú signatári.

„Beriem si na triko, či tento pokus vyjde,” hovoril premiér Matovič pred celoplošnými testovaniami. Nuž, nevyšiel.
Na stránke Nekŕmte nás odpadom sa objavil komentár, ktorý pripomína staršie, bombastické výroky premiéra o celoplošnom testovaní. „Máme v rukách doslova atómovú zbraň!” hovoril. „Týmto projektom dosiahneme výrazne, výrazne lepšie výsledky,” bol... Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Petra Demková


„Organizovaným a úmyselným konaním uvedených osôb tak mohlo dôjsť k závažným porušeniam, ktoré s veľkou pravdepodobnosťou tvoria dostatočný základ pre stíhanie takýchto skutkov ako zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov (smerujúcich voči vlastnému obyvateľstvu),“ tvrdia autori výzvy.

Žaloba je podaná z dôvodu zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov. Podpísaní advokáti sú JUDr. Peter Weis, JUDr. Erik Schmidt a JUDr. Marica Pirošíková. Signatári na žalobe sú osoby z rôzneho prostredia, aktivisti, profesionálni vojaci, novinári, starostovia, vedci, učitelia.

Následne ponúkajú autori každému občanovi možnosť pripojiť sa k podaniu. Každý, kto sa cíti byť testovaním poškodený alebo chce pripojiť osobné svedectvo k podaniu, môže tak urobiť. Na adrese www.odbornakomisia.sk je formulár, ktorý môže občan použiť na komunikáciu. „Všetky návrhy budú priebežne spracovávané a ako dôkazy odosielané na Medzinárodný trestný súd v Haagu,“ informujú autori článku.

Šokujúce zistenie: Po prvom kole celoplošného testovania prudko vzrástli počty pozitívnych aj mŕtvych
Celoplošné testovanie malo byť podľa premiéra Igora Matoviča atómovou bombou v boji s koronavírusom. Ako ukazujú grafy, ktoré zverejnil Ján Baránek, bolo to úplne naopak. Čítať ďalej
12 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik