Belousovová: Mali by si vytvoriť stranu pod názvom Strana priateľov dobrého kšeftu
13 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Aktívna kritička zo sociálnych sietí Anna Belousovová si ani tentokrát neodpustila, aby sa zapojila do „debaty“ o Sputniku a ŠÚKL. Tentokrát si v statuse podala za celé priehrštie politikov.


Na slovenskej politickej scéne to v posledných dňoch opäť poriadne vrelo. Postaral sa o to znovu Igor Matovič s vakcínou Sputnik. „Obeťami“ boli šéfka ŠÚKL Zuzana Baťová a vedci. Expolitočka Anna Belousovová však na sociálnej sieti skritizovala niektorých politikov za všetko, čo okolo Sputniku „vyviedli“.
Pred voličmi ďalej hrajú divadlo, hoci v skutočnosti sú všetci kamaráti

„Kde sa vzala Baťová?“ Pýta sa na úvod statusu Belousovová a hneď aj vysvetľuje. „Ústrednú postavu dnešných dní riaditeľku ŠUKL- u Zuzanu Baťovú menoval do funkcie v roku 2016 vtedajší minister zdravotníctva za Smer, dnes predseda strany Dobrá voľba Tomáš Drucker. Manžel pani Baťovej bol v tom čase poradcom prezidenta Kisku,“ píše šéfka strany Národ a Spravodlivosť.

Podľa nej bol pred pár mesiacmi Drucker spolu so Sulíkom, Drobom (ten bol zas obchodný partner Hegera), Osuským a ďalšími koaličnými politikmi hosťom na svadbe Cigánikovej, hlavnej „odborníčke“ SaS na zdravotníctvo.



„Drucker už 7.4. spochybnil na základe výsledkov testov Sputnik. Vraj podľa informácií, ktoré má (odkiaľ asi), že výsledky analýz Sputnika nedopadli dobre. A pred voličmi ďalej hrajú divadlo, hoci v skutočnosti sú všetci kamaráti. A že ´dobrá voľba´. Dobrá teda rozhodne nebola ani vtedy, ani teraz a nebude ani v budúcnosti,“ konštatuje Belousovová.

Na záver dodáva: „Mali by konečne prestať s tým trápnym divadlom a vytvoriť si jednu stranu pod názvom Strana priateľov dobrého kšeftu.“

Vďaka Matovičovi máme na krku ďalšiu medzinárodnú hanbu, soptí Belousovová
Expremiér sa včerajšou návštevou Ruska kvôli vakcíne Sputnik V opäť postaral o rozruch na našej politickej scéne. Svoje polienko do ohňa diskusií priložila na sociálnej sieti aj expolitička Anna Belousovová. Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik