Milionár Kmotrík prepísal na najstaršieho syna dva domy. Bude mať známu susedu
12 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Jeden z najbohatších Slovákov Ivan Kmotrík zaopatril svojich sedem potomkov tak, ako sa človeka v jeho postavení patrí. Najnovšie daroval dva domy s pozemkom najstaršiemu a zrejme i najznámejšiemu synovi Ivanovi, informuje Plus sedem dní.

Šéf bratislavského futbalového klubu ŠK Slovan prijal od otca dar v podobe dvoch rodinných domov s pozemkami v bratislavskom Starom meste vo februári. Tie sa podľa informácií Plus sedem dní nachádzajú v blízkosti známeho komplexu Bonaparte, v ktorom býval expremiér Robert Fico či podnikateľ Marián Kočner.

Hneď vedľa Ivana Kmotríka staršieho dal otec postaviť i tretí dom. Ten daroval expartnerke -  bývalej misske Karolíne Čičátkovej, ktorá vychováva ich spoločnú 16-ročnú dcéru Simonu. Všetky tri domy pritom spája spoločná záhrada.

Ani na dve deti moderátorky Adriany Kmotríkovej veľkopodnikateľ nezabudol. Na nich už dávnejšie prepísal lukratívnu dvojvilu v Záhorskej Bystrici.

TA3 údajne mení aj majiteľa. Kmotrík ju predáva Valentovi
Ešte niekoľko dní a budeme poznať meno nového vlastníka spravodajskej telwevízie TA3. Ivan kmotrík ohlásil tlačovú konferenciu na túto tému na budúcu stredu. Čítať ďalej
28 | 08 | 2020 | Ivan Brožík