Mafián Černák reaguje na politickú reláciu RTVS, aj na závery komisie v kauze Lučanský
12 | 04 | 2021 I Petra Demková

Najznámejší slovenský väzeň je stále v obraze! Napriek base sleduje dianie a pohotovo naň reaguje cez profil na sociálnej sieti. V nedeľu sa ukázalo, že Černák stále nedokáže prekonať osobné animozity voči generálovi Lučanskému. Vyjadril sa aj k právnemu stavu v súvislosti s údajným porušovaním práv väzňov na Slovensku.


Mikuláš Černák hneď píše, že reaguje na závery vyšetrovacej komisie, ktorá sa zaoberala vyšetrovaním samovraždy Milana Lučanského. Tá „potvrdzuje, že nešlo o mučenie ani cudzie zavinenie,“ uzatvára a pripája aj linku na článok z Plusky, ktorý prináša informácie o predbežných záveroch.
"Skorumpovaný policajný prezident Lučanský," píše Černák

„Svet je stvorený zo slov a keď poznáte slová, z ktorých je vytvorený, môžete z neho urobiť čokoľvek chcete,“ cituje Černák. A pripája vlastné postrehy: „Takýto svet si okolo seba vytvoril aj skorumpovaný bývalý policajný prezident Lučanský. Zrútil sa mu ale práve preto, že si ho vytvoril len on sám a nedodržiaval pravidlá v systéme, ktorý ho obliekal do policajnej uniformy. To, že mal dve tváre a dokázal to hrať na dve strany, nebola jeho slabosť, ale charakterová výbava – DNA!“ obviňuje Černák Lučanského.

Radačovský: Ako je možné, že denník SME a Kotleba vedeli niečo, čo ja ani Lučanskí nie?
Na zaujímavé okolnosti zverejnenia záverečnej správy o mimoriadnej udalosti v prešovskej väznici v súvislosti so samovraždou Milana Lučanského upozornil v maile šéfa kontrolnej komisie právny zástupca rodiny Miroslav Radačovský. Čítať ďalej
11 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


Následne Černák uviedol, že sledoval v nedeľu diskusnú reláciu na RTVS. „Dnes som si po dlhšom čase pozrel na RTVS 1 politickú diskusiu O 5 minút 12 s Petrom Pellegrinim a Borisom Kollárom. Hovorili aj o akomsi mučení v slovenských väzniciach. Zrazu!? Pýtam sa, kde boli politici typu Pellegrini, Fico a spol., keď kvôli jednému Černákovi zmenili v parlamente zákon z večera do rána, aby ma mohli udržať vo väzbe až 8 rokov a Ukrajinca Jegorova až 10 rokov, a to bez právoplatných rozsudkov?“ upozorňuje na pomery v justícii mafián Černák.
Kde boli komisie, keď ma otrávili?

Následne spomína svoje zážitky. Opäť využíva príležitosť kopnúť si aj do Lučanského. „Kde boli kompetentní a vyšetrovacie komisie, keď ma otrávili ako potkana vo väzenskej cele, robili na mňa rôzne nátlaky pod taktovkou Lučanského a spol.? My sme sa ale nevešali na teplákové bundy po dvoch týždňoch vo väzenskej cele. Ja netvrdím, že podmienky v slovenských väzniciach sú v súlade s Európskym dohovorom a porovnateľné s inými členskými štátmi, ale tvrdenia, že tu dochádza až k mučeniu väzňov v dnešnej dobe, sú príliš silné a scestné slová,“ upozorňuje Černák.

„Vždy je čo zlepšovať, ale nemalo by sa to diať účelovo a len vtedy, keď vám vo väzbách plačú a zbabelo sa vešajú vaši kamaráti, páni poslanci,“ rázne skončil svoj príspevok na sociálnej sieti Mikuláš Černák.

M.Černák na facebooku poprel svoj údajný podiel na smrti generála Lučanského
Rôzne teórie a príbehy o tom, ako Mikuláša Černáka doviezli začiatkom decembra do prešovskej väznice a tam si mal osobne, ručne vybaviť svoje účty s M. Lučanským – čo viedlo k smrti generála, si už niekoľko dní žijú na sociálnych sieťach svojím... Čítať ďalej
13 | 01 | 2021 | Petra Demková