Veľká novina pre divákov Slovanov: Hrycová ich sťažnostiam vyhovela!
11 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Fanúšikovia nového historického seriálu TV JOJ Slovania doteraz vyčítali režisérke Wande Adamík Hrycovej, že seriál je až príliš krátky a chodí len raz do týždňa. S tým je však koniec, píše Plus jeden deň.

Napriek tomu, že podľa historikov sa seriál pomerne z veľkej časti neodohráva podľa presných historických podkladov, u televíznych divákov zožal veľký úspech. Dve skutočnosti im však vadili a veľakrát to dali i dodatočne najavo, a síce, že seriál má až príliš krátku minutáž a chodí len raz do týždňa.

„V dnešnom období sú diváci zvyknutí sadnúť si večer k televízoru a pozerať celý seriál za sebou a naraz. Je teda jasné, že im jedna časť nestačí,” uviedla Hrycová pre vyššie uvedený portál. A tak sa vedenie TV JOJ rozhodlo, že divákom vyhovejú. „Od budúceho týždňa dve časti za sebou,” oznámila radostnú novinu.

Slovania: Archeológ prezradil, prečo má seriál TV JOJ ďaleko od skutočných dejín
Nový historický seriál z produkcie TV JOJ sa teší veľkému úspechu. Slovania vzbudili záujem ľudí i médií o históriu našich predkov, avšak odborník zo Slovenského národného múzea upozorňuje na hneď niekoľko bodov, v ktorých sa seriál pod taktovkou... Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Tibor Sipos