Peter Tóth sa „rozšupol“. Kovačič Hanzelová je sliepka a Vladimír Pčolinský „lilipután“
11 | 04 | 2021 I Petra Demková

Novinár P. Tóth alias Ďateľ prináša ďalšie šokujúce informácie. Novinárka Z. Kovačič Hanzelová podľa neho „bravúrne podržala“ V. Pčolinskému, keď bol ešte na výslní. Informácie, ktoré jej vtedy Tóth o zločineckej skupine Pčolinský-Košč poskytol, úplne zamlčala. Novinárka má podľa neho nedostatok intelektu.


„Na osvieženie pamäti pripájam linku na reláciu ZKH (Zuzany Kovačičovej Hanzelovej). Na tú, keď podržala kameru a mikrofón prominentnému kriminálnikovi Vladimírovi Pčolinskému,“ začína svoj príspevok na Facebooku novinár P. Tóth.

Vladimír Pčolinský má vraj medzi novinármi vytvorenú sieť, ktorá ho chráni. Všili ste si to mediálne ticho?
Stránka Fakty a dôkazy, ktorá priniesla aj informáciu o drahom bývaní Moniky Tódovej, prináša ďalšie šokujúce informácie. Upozorňujú, ako médiá nápadne chránia V. Pčolinského. O jeho kauze informujú len okrajovo. Autor článku podrobne popisuje sieť... Čítať ďalej
31 | 03 | 2021 | Aneta Leitmanová

Kovačič Hanzelová Vladimírovi Pčolinskému „bravúrne podržala“

Tóth pripomína, že je to tá relácia, kde hovorila novinárka denníka SME o „pánovi Piťovi“. Ďateľ sa smeje, že odvtedy Zuzanu Kovačič Hanzelovú doma prezývajú „pán Piťo“. V tejto relácii podľa Tótha, Kovačič Hanzelová, Vladimírovi Pčolinskému „bravúrne podržala“. To Tótha nahnevalo až tak, že jej napísal email. „Vysvetlil som jej, že ak sa už napriek nedostatku intelektu živí novinárčinou, mala by byť mať aspoň základné poznatky o téme, ku ktorej sa vyjadruje. Teda mala by vedieť, že Pčolinský je Koščov komplic; Pčolinský a Košč do veľkej miery organizujú úniky z vyšetrovacích spisov a že Pčolinský a Košč stáli aj za vyzradením identity utajeného svedka,“ informuje Tóth.

Kovačič Hanzelovej Tóth ešte napísal, že buď spomínané fakty neovláda, alebo ich zamlčiava. Tóth informuje, že všetky fakty o Pčolinskom novinárom dal už v roku 2018; avšak vtedy ich to vôbec nezaujímalo. „Mimochodom, keď som na prelome rokov 2018 – 2019 odpovedal na stupídne novinárske otázky konštatovaním, že sú užitočnými mopslíkmi Pčolinského a Koščovej agendy, konšpirátori hlavného prúdu tvrdili, že šírim konšpirácie a neodpovedám na ich otázky,“ pripomína novinár.
Pčolinský a Košč boli roky informátormi novinárskej čvargy.

„Teraz, keď prišlo na moje slová, všetci sú ticho ako vši pod chrastami. Ohlušujúce mlčanie médií má jasný dôvod. Pčolinský a Košč boli roky informátormi novinárskej čvargy. A novinárska čvarga skorumpovaná prístupom k nezákonne získaným informáciám mlčala o trestnej činnosti Pčolinského, Košča a spol. Aj po obvinení Pčolinského a Košča sú konšpirátori hlavného prúdu veľmi zdržanliví. Touto cnosťou sa, samozrejme, nevyznamenali, keď vyzradili identitu utajeného svedka a ohrozili jeho rodinu,“ hnevá sa Tóth.

Pčolinský mal pochybné kontakty už pred nástupom do funkcie šéfa SIS. Ako je to možné?
Kauza Vladimíra Pčolinského ukázala nielen na podozrenia z úplatkov v tajných službách, ale aj na pochybné kontakty odvolaného šéfa SIS s Ľudovítom Makóom, informuje denník SME. Čítať ďalej
26 | 03 | 2021 | Diana Zaťková


Keď ide o Pčlinského, novinári sú veľmi opatrní. „V prípade uvedenej kriminálnej dvojice však našľapujú veľmi opatrne, pretože kráčajú krajinou vlastných profesionálnych a morálnych hovien. Na druhej strane ZKH neváhala na podnet Pčolinského uviesť „podržanie“ titulkom násilne spájajúcim moje meno s vraždou novinára. A tak sme si povedali, že synonymom termínu pán Piťo je sliepka,“ nedáva si Ďateľ pred ústa servítku.

Podľa Tótha, Kovačič Hanzelová dala príležitosť Vladimírovi Pčolinskému v minulosti, Tótha cez svoju reláciu verejne očierňovať. „Keď ZKH podržala Pčolinskému pomohla mu nekriticky šíriť nezmyselné narážky na moju adresu. V zásade je jedno, čo si o mne myslí a čo o mne šíri intelektuálny lilipután Pčolinský. V každom prípade však nezaškodí osviežiť si pamäť komu a čomu slúžia také predajné dievky slovenským médií...“ napísal Tóth.

Peter Tóth: Aktuality sú konšpiračný hnoj a Bárdy sráč. "Ak by bol chlap, tak ho vyzvem na férovku“
Novinárovi Tóthovi evidentne došla trpezlivosť s Petrom Bárdym z Aktualít. „Proste nepoužiteľný sráč. Nedávno táto kopa želatíny od čitateľov znova žobrala peniaze. Vraj na kvalitnú žurnalistiku. Hej, presne na taký typ konšpirovania akože som... Čítať ďalej
01 | 04 | 2021 | Petra Demková