Parišková podstúpila vakcináciu v USA: Toto tam ponúkajú všetkým zaočkovaným!
11 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Hviezda spravodajstva TV JOJ Aneta Parišková sa po úspešnom, ale ešte stále nie vyhratom boji s rakovinou presťahovala na Floridu za veľkou mlákou. Na svojom Instagrame sa dokonca stihla pochváliť aj tým, že sa už v USA nechala zaočkovať vakcínou od spoločnosti Johnson & Johnson.


Rozhodla sa spolu s rodinou presťahovať do floridského Orlanda, kde jej muž pracuje cez 30 rokov. Dom pri jazere si kúpili ešte v apríli minulého roka, teda tesne pred tým, ako si od lekárov vypočula hrozivú diagnózu. S ňou však bojovala statočne a rakovina ustúpila. V presťahovaní sa za veľkú mláku jej tak už nič nebránilo. Tam sa dokonca stihla už aj zaočkovať.

"Florida už očkuje proti kovidu 19 všetkých svojich dospelých obyvateľov, ktorí majú záujem. A tak som už zaočkovaná aj ja," začala svoj príspevok na Instagrame. "Vybrala som si vakcínu od Johnson &Johnson. Očkovanie tu zabezpečujú nielen zdravotníci, ale napríklad aj vojaci. Tí po zaočkovaní dokonca ponúkajú fotografické služby. Aj so správnym zarámovaním," podotkla pod fotografiou.



Pariškovej sa začína nový život na Floride: Kúpila si luxusný dom za takmer 300 tisíc! (FOTO)
08 | 04 | 2021 | Tibor Sipos