Na trhovisku v Bratislave sa objavil zvláštny billboard, óda na OĽaNO a Krajčího. Text pôsobí, ako by ho písal sám Matovič.  
11 | 04 | 2021 I Petra Demková

Zvolený teatrálny spôsob pochvaly, aj jazyk textu na billboarde pôsobí akosi povedome. Igor Matovič bol v minulosti známy svojimi exhibicionistickými kúskami, aj svojom neustálou potrebou o svojich „úspechoch“ hovoriť velikášsky. „Jediné, čo skutočne stálo na strane ľudí počas pandémie, boli protipandemické opatrenia a plošné testovanie,“ píše sa v prvej vete billboardu.


Na Miletičovej ulici v Bratislave, na centrálnom trhovisku, pribudol zvláštny, neoznačený billboard. Je to óda na OĽaNO a ich prístup k riešeniu pandémie. Text pôsobí, ako by ho písal fanatický prívrženec OĽaNO... alebo niekto priamo zo štruktúr tejto strany.

Matovič sa hrá na premiéra, Heger a spol. sa hrajú, že to nevidia a Slováci sa hrajú, že majú normálnu vládu
Oficiálne expremiér a neoficiálne panovník Matovič pokračuje v rozklade štátnych inštitúcií. Slovensko blamuje vo svete a život v krajine sa vďaka nemu stáva neznesiteľným. Nad dôsledkami premiérskych aktivít ministra financií sa zamýšľa politológ... Čítať ďalej
11 | 04 | 2021 | Ivan Brožík


K takémuto konaniu by neprišlo po prvýkrát... vraj aj na Facebooku píše Igor Matovič sám o sebe obdivné príspevky pod nickom „Utajený svedok“. Mnohí ľudia si myslia, že tento profil spravuje sám líder OĽaNO.

Na billboarde, ktorý sa objavil v Bratislave, sa píše:

„Jediné, čo skutočne stálo na strane ľudí počas pandémie, boli protipandemické opatrenia a plošné testovanie.

Podporujem dodržiavanie protipandemických opatrení.

Podporujem plošné testovanie.

Ďakujem ex-ministrovi zdravotníctva Krajčímu.

Podporujem slušnosť.“

Zvláštne: Matovič hovorí pri pomoci podnikateľom úplne iné veci ako guvernér Národnej banky
Slovenská vláda sa pýši tým ako pomáha podnikateľom a živnostníkom prekonať to, že ich prevádzky musia byť zatvorené. Mnohí však tvrdia, že pomoc je absolútne nedostatočná. Viac o tom hovorí aj video zverejnené v statuse Mira Heredoša z hnutia... Čítať ďalej
11 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik