Harabinova kandidátka Soročinová blahoželá Seagalovi k narodeninám: Čo majú spoločné?
11 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
Minuloročná kandidátka za stranu Vlasť Monika Sofiya Soročinová na svojej facebookovej stránke zdieľa fotografiu s dnes už legendárnym hercom a majstrom bojových umení Stevenom Seagalom.

Monika Sofiya Soročinová je pre svoje zahraničné, najmä ruské väzby dobre známa. „Na Štátnej univerzite v Sankt-Peterburgu vyštudovala a prednášala najmä na témy verejnej diplomacie, Rusko-Slovenských vzťahov a idey zjednotenia Slovanov. Počas štúdia sa aktívne venovala aj dobrovoľníckej a charitatívnej činnosti. Od roku 2016 sa stala ambasádorkou pre Medzinárodné mládežnícke právnické fórum v Sankt-Peterburgu,“ opisovala svoju kandidátku strana Vlasť na čele s exministrom spravodlivosti Štefanom Harabinom.

Rovnako späté väzby s Ruskom má aj Steven Segal, ktorý sa stal zvláštnym veľvyslancom Ruska pre humanitárne vzťahy so Spojenými štátmi. Niet teda divu, že mu Soročinová fandí. "Všetko najlepšie k narodeninám, drahý Steven! Pevné zdravie, veľa šťastia, lásky a najmä úspechov a síl pri pozitívnom rozvíjaní americko-ruských vzťahov," zaželala mu pod spoločnou fotografiou s americkým akčným hrdinom na sociálnych sieťach.



Steven Seagal: Nadutec, muž zákona, majster bojových umení aj ochranca prírody
Tento trochu tajomný muž sa narodil ako obyčajný chlapec v roku 1952 v Amerike. Jeho starí rodičia boli ruskí emigranti, ale v žilách mu koluje aj írska, mongolská a talianska krv. Len ťažko zistíme, prečo ho rodičia už v piatich rokoch priviedli k... Čítať ďalej
07 | 10 | 2020 | Timotej Dudka