Verme, že si okrem pokuty nebudú Rusi nárokovať aj na náhradu škody, nádejá sa Danko (VIDEO)
10 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Dnes oslavujú meniny všetci Igorovia. No a nebol by to Andrej Danko, keby zabudol na toho v jeho živote asi najdôležitejšieho – Matoviča. Špeciálne kvôli nemu nahral video, v ktorom ho nielen skritizoval, ale opäť ponúkol aj pomoc.


Bývalý šéf parlamentu pred časom prezradil, že Igor Matovič mu ako poslanec Národnej rady zobral zo života azda aj desať rokov. Dnes jednému zo svojich úhlavných politických nepriateľov opäť ponúka pomoc. Nielen so Sputnikom, ale aj s minimalizovaním škôd, ktoré nám jeho nákupom môžu Rusi vyčísliť.
Je komické keď Matovič medzi štyrmi očami prosí predsedu maďarskej vlády

Hneď v úvode videa zaželal Andrej Danko všetkým Igorom to najlepšie, no pre neho, a zrejme aj pre celé Slovensko, je najznámejším Igorom – Matovič. „Toto meno má ruský pôvod, a je to také zvláštne, že práve Igor Matovič objavuje Ruskú federáciu. Igor Matovič kúpil Sputnik. Netajil som sa tým, že sme mu to pripravili, a bolo komické keď hovoril, že mu to vyjednali Maďari, ktorí mali horšie podmienky. Igor Matovič šesť týždňov bojoval s koaličnými partnermi a bolo mi ho, svojím spôsobom, aj ľúto,“ hovorí vo videu tak trochu clivo Danko, ktorý nechápe, prečo sa Matovič vzdal postu premiéra.

„Práve Sputnik by riešil lepšie na úrovni premiéra s Orbánom a možno aj s prezidentom Putinom. Je to komické keď dnes, ako minister financií, medzi štyrmi očami prosí predsedu vlády Maďarskej republiky, aby nám pomohol s Ruskom. Igor Matovič cestoval do Moskvy, kde ho však neprijal žiadny vysoký štátny predstaviteľ. Jednak nie je premiérom, a jedna spôsobil neskutočne trápny vzťah s Ruskou federáciou,“ pripomína šéf národniarov dnešnému oslávencovi jeho kiksy a aj to, že Slovenská republika od 6. apríla nevlastní Sputnik.

Toto peklo musí skončiť. Pán Matovič, idioti sú tí, ktorí to spôsobili, odkazuje mu Danko (VIDEO)
Expremiér Igor Matovič sa včera pokúšal v Rusku zachrániť situáciu, ktorá vznikla okolo ich vakcíny Sputnik. Žiaľ, vrátil sa so správou, že ho Rusi chcú vrátiť. Toto nasrdilo aj Andreja Danka, ktorý svoje sklamanie neskrýval ani na sociálnej... Čítať ďalej
09 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Rusi nám ťažko niečo predajú kým tu bude vláda Sulík, Matovič, Kollár, Remišová

„Ten, ktorý máme na sklade v Šarišských Michaľanoch patrí Ruskej federácii a my musíme zaplatiť zmluvnú pokutu. Verme, že Rusi nepristúpia ešte k vyčísleniu náhrady škody. Viem, že Matovič má ťažkú situáciu, napriek tomu mu verejne ponúkam pomoc. Ponúkam mu, aby sme spolu išli do Moskvy a aby sme túto situáciu vyriešili,“ natŕča Matovičovi ruku priateľstva Andrej Danko, podľa ktorého ide o Slovensko a o jeho občanov.



„Môžeme obnoviť kontrakt, minimalizovať sankcie, ale hlavne, Rusi majú už dnes nové očkovacie látky, ktoré o chvíľu budú predávať. A pokiaľ tu bude vláda Sulík, Matovič, Kollár, Remišová, tak asi ťažko budú Rusi predávať niečo Slovenskej republike,“ opäť si rypne šéf národniarov na záver do lídrov súčasnej koalície.

Danko: "Neviete, aký Sputnik nám idú Maďari posudzovať? Ten čo máme, musíme vrátiť, a nový nepríde"
"Aký Sputnik to majú vlastne tí Maďari posudzovať?" pýta sa na facebooku Andrej Danko. Ten čo máme, musíme totiž vrátiť a ďalší nepríde. Čítať ďalej
10 | 04 | 2021 | Michal Filek