Niekto tu klame! Kaderníčka potvrdzuje, že členov vlády strihajú profesionáli
10 | 04 | 2021 I Tibor Sipos
V dnešnej dobe zatvorených podnikov vrátane kaderníctiev trápi strih účesu mnoho ľudí. Ako je možné, že niektorí politici majú tak dokonalo ostrihané vlasy? Podľa kaderníčky Lucie, ktorá strihá už cez 25 rokov, tieto účesy totiž zvládnu iba profesionáli, píše Plus jeden deň.

Je zrejme, že napriek tomu, že sú kaderníctva zatvorené od 19. decembra, niektorí politici majú účes od kaderníka. „Najlepšie to vidno pri krátkych mužských strihoch a na prepracovaní strihu od zátylku k temenu hlavy. To sa dá dosiahnuť profesionálnym strojčekom na vlasy, no musí tam byť samozrejme aj zručnosť,“ uviedla kaderníčka Lucia.

Podľa účesov Petra Pellegriniho, Borisa Kollára, Ivana Korčoka či Roberta Fica je však zrejmé, že ich strihá niekto, kto má kadernícku prax dlhšiu ako tri roky. „Niektoré zákazníčky sa so mnou radia ako ostrihať svojho muža. Jedna z nich ho dokonca strihá celú pandémiu. Zakaždým to vyzerá lepšie, no stále to nie je úplne ako od profesionála,“ tvrdí. Iba profesionálny kaderník podľa nej dokáže zvládnuť náročné prechody medzi rôznymi dĺžkami vlasov.

Výnimkou nie je dokonca ani minister financií Igor Matovič, ktorý sa ako premiér na návšteve francúzskeho prezidenta pre mnohých z nepochopiteľného dôvodu chválil tým, že ho strihá jeho dcéra. „Áno, vo Francúzsku bolo vidieť, že má len zastrihnuté vlasy nad ušami, čo sa dá dosiahnuť aj doma. Keď podával demisiu, však už bolo jasné, že je ostrihaný strojčekom,“ uviedla na pravú mieru Lucia. „Bugár má už desať rokov ten istý účes a podobne je to aj cez pandémiu. Taký účes si vyžaduje strih každé tri týždne,“ dodala pre vyššie uvedený portál.

Ktoré celebrity robia reklamu salónu krásy stíhaného Michala Suchobu?
07 | 04 | 2021 | Tibor Sipos